14:00 Rangers FC vs Celtic FC Scotland Premiership

Ακόμα μία σοβαρή και ουσιαστική εμφάνιση από την Ρέιντζερς, η οποία επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Λέγκια Βαρσοβίας, σε ένα ματς στο οποίο πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Μορέλος στις καθυστερήσεις και με αυτόν τον τρόπο γλίτωσε και την παράταση. Πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα συγκρουστεί με Πόρτο, Φέγενορντ και Γιουνγκ Μπόις. Το εξαιρετικό αήττητο σερί της ομάδας του Τζέραρντ συνεχίζεται και έχει φτάσει πλέον στα 16 ματς, κάτι το οποίο εύλογα σημαίνει ότι θα πάει στο μεγάλο ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Με δηλώσεις του, ο κόουτς Τζέραρντ τόνισε ότι πλέον στη Ρέιντζερς δεν φοβούνται να παίξουν με τη Σέλτικ και μάλιστα πιστεύει ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη με αντιπάλους τους «Κέλτες» και να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αγωνιστικά Νέα: Αλλαγή πλάνου, πάει με επιθετικό στόχο η Ρέιντζερς με αντίπαλο την Σέλτικ και με 4-1-2-3. Από πλευράς προσώπων, όλα δείχνουν ότι θα παραταχθεί με ενδεκάδα που θα έχει μετρημένες αλλαγές σε σύγκριση με το ματς με τη Λέγκια. Τραυματίας είναι ο αμυντικός Μπάρκερ, ο νεοφερμένος αμυντικός Χελάντερ θα περάσει στον πάγκο και επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα ο Γκόλντσον. Στα χαφ θα βρεθούν οι Αρίμπο, Ντέιβις, Τζακ.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-2-3): Φοντέριγχαμ – Ταβέρνιερ, Κάτιτς, Χελάντερ, Φλάναγκαν – Ντέιβις – Τζακ, Αρίμπο – Αρφιλντ, Μορέλος, Οτζό.

 

Βρήκε για τα καλά μπόσικη την ΑΪΚ Στοκχόλμης η Σέλτικ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 των Σουηδών και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου η ομάδα του Νιλ Λένον θα… διασταυρώσει τα ξίφη της με τις Κλουζ, Λάτσιο και Ρεν. Όπως και να έχει, η τεράστια επιτυχία και η εύκολη νίκη και πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, δίνει μια τεράστια ανάσα αισιοδοξίας και ψυχολογίας στη Σέλτικ, η οποία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την άμυνά της με την απόκτηση του μπακ Μπάουερ (δανεικός από τη Στόουκ). Ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα ως τη λήξη της τρέχουσας σεζόν και υπάρχει πιθανότητα απόκτησης των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι.
Αγωνιστικά Νέα: Στα αγωνιστικά νέα, εκτός μάχης ελέω τραυματισμού βρίσκεται ο κίπερ Μπέιν, το ίδιο και ο μπακ Ελχαμέντ, αμφίβολος για αυτό το ματς είναι ο αμυντικός Άγιερ, λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα. Στην ουσία, λίγες θα είναι οι αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Εντουάρντ. Ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοφερμένος μπακ Μπάουερ. Θα συνεχίσει με το 4-2-3-1 και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα της Σέλτικ.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Φόρστερ – Μ’ Μπομπό, Τζουλιέν, Σιμούνοβιτς, Αγιερ – Μπράουν, Εντσάμ – ΜακΓκρέγκορ, Κρίστι, Σινκλέρ – Εντουάρντ.

Εκτίμηση
Η αλήθεια είναι ότι έχει γυρίσει σε υπερβολική τιμή φαβορί η Ρέιντζερς και πλέον έχει χάσει την αξία του το σημείο. Τώρα μάλιστα, ίσως να επιβάλλεται το να πάμε προς τα δεξιά, απλά με αυτή τη σοβαρή Ρέιντζερς, δεν πάει εύκολα το χέρι προς τη Σέλτικ. Θα παρακολουθήσουμε το ντέρμπι και δεν θα ποντάρουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!