19:00 Desna Chernigiv vs Karpaty Lviv Ukraine Vyscha Liga

Desna Chernigiv
Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως τη φετινή σεζόν έχει υψηλές βλέψεις που φθάνουν έως την κατάκτηση της 3ης θέσης έστειλε το περασμένο Σάββατο η Ντέσνα. Η ομάδα του Αλεξάντερ Ριαμπόκον «φιλοδώρησε» με τρία τέρματα εκτός έδρα την Ολεξάντρια εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι από το 48′ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Κατάφερε να προηγηθεί στο 50′ με πέναλτι του Ντένις Φαβόροφ για να έρθει στο 69′ ο Κούζικ και στις καθυστερήσεις ο Φιλίποφ να διαμορφώσουν το τελικό 3-0. «Ακόμα είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε, υπάρχουν πολλά ματς μπροστά μας, σίγουρα έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ντέσνα, Ριαμπόκον, ο οποίος ταυτόχρονα μίλησε για τον συναγωνισμό που υπάρχει εντός ομάδας. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχω πολλούς καλούς παίκτες σε άμυνα και επίθεση, φέτος έχω πολλά… προβλήματα στην επιλογή της ενδεκάδας», συμπλήρωσε. Επί των αγωνιστικών δεν προκύπτουν προβλήματα στους γηπεδούχους.
Karpaty Lviv
Δεν τα κατάφερε εντός κόντρα στην Ευρωπαία Ζόρια. Ηττήθηκε με 1-0 δεχόμενη το γκολ στο 58′. Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλή αμυντικά, αλλά δημιουργικά έβγαλε προβλήματα. Δεν εκμεταλλεύτηκε την κόπωση της Ζόρια από το ματς της Εσπανιόλ με συνέπεια να μην πάρει ούτε τον βαθμό. «Πάμε στο ματς με την Ντέσνα όχι για εκδρομή και για φαγητό, αλλά για να πάρουμε τη νίκη, έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο κόουτς, Σιζέφσκι. Στα αγωνιστικά, νοκ άουτ για 1,5 μήνα τέθηκε ο έμπειρος άσος, Αλεξάντερ Κούτσερ, ενώ αποχώρησε από την ομάδα ο Μέντες (Μ, 15/0 πέρσι). Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Αλέξαντερ Μπόιτσιουτς (Ε, 11/4 με την Σφαντούλ Γκεόργκε) που το καλοκαίρι, μάλιστα, βρέθηκε κοντά στη Ντέσνα, αλλά δεν προχώρησε η απόκτησή του.

Εκτίμηση
Έχοντας το δείγμα των πρώτων αγωνιστικών, η Ντέσνα δίνεται δικαιολογημένα ως φαβορί στην αναμέτρηση με την Καρπάτι. Εφόσον επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το ματς, θα επιλέξουμε τον «1 DNB» ειδικά από τη στιγμή που οι αποδόσεις θα αγγίζουν το 1.70.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!