19:55 CSKA Moscow vs RCD Espanyol UEFA Europa League

«Τραυματική» ήταν η εμπειρία της ΤΣΣΚΑ επι βουλγαρικού εδάφους στην πρεμιέρα των ομίλων. Έχασε με 5-1 από τη Λουντογκόρετς σε ένα ματς, όπου «πλήρωσε» τις σημαντικότατες απουσίες στην άμυνα. Οι Μοσχοβίτες έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 1-0 με γκολ του Ντιβέεφ, όμως στο β’ μέρος έχασαν τον… μπούσουλα. Στο 52′ βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 και επί της ουσίας δεν αντέδρασαν για να έρθει το 4ο και το 5ο γκολ στο διάστημα από το 68′ έως το 73′. Στο πρωτάθλημα, αντίθετα, είναι «τρένο» και γι’ αυτό είναι μόνοι στην κορυφή. Έχουν «χτίσει» σερί 5 νικών με τελευταία το επιβλητικό πέρασμα από την Αικατερινούπολη με 3-0 επί της Ουράλ. Στο 17′ ο Μάγκνουσον άνοιξε το λογαριασμό, στο 57′ ο Σίγκουρντσον έκανε το 2-0 με τον Μπιγιόλ να διαμρφώνει το τελικό αποτέλεσμα με δεδομένο πως ο Τσάλοφ αστόχησε σε πέναλτι στο 76′. Έπαιξαν με βασικούς με δεδομένο πως ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι η όποια πορεία στο UEL.
Αγωνιστικά Νέα:Η ΤΣΣΚΑ δεν ποντάρει σε ακόμη ένα ματς στον σημαντικό Βάσιν (Α, 0/0, 4/0), στον λογιζόμενο βασικό, Ναμπάμπκιν (Α, 0/0, 4/0) και στον μακροχρόνια τραυματία, Σενίκοφ (Α, 0/0, 0/0). Αντίθετα, έτοιμος είναι ο σημαντικός για την 11άδα, Γκογκούα (Α, 0/0, 2/1), αλλά δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ενόψει πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι ακολουθεί το εξόχως δύσκολο ματς με τη Ροστόφ που φέτος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού.
Πιθανή ενδεκάδα:(3-1-4-2): Ακινφέεφ – Σαρλίγια, Ντιβέεφ, Μάγκνουσον – Αχμέτοφ – Φερνάντες, Βλάσιτς, Ομπλιάκοφ, Κουτσάεφ – Τσάλοφ, Σίγκουντσον.

Μέτριο το ξεκίνημα που έκαναν τα «παπαγαλάκια» στο Γιουρόπα αφού υποχρεώθηκαν στο 1-1 απέναντι στην Φερεντσβάρος. Νια μεν υπερείχαν συντριπτικά των αντιπάλων τους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 60’ με τον Βάργκας, το αυτογκόλ που είχε σημειώσει ο Χάβι Λόπεθ στο 10’. Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχουμε επίσης δράματα. Στο τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε στο «Κορνεγιά» από τη Βαγιαδολίδ με 2-0, με συνέπεια την 18η θέση στη βαθμολογία. Μπήκε στο ματς δυνατά, άγγιξε το γκολ αλλά στο 23’ υπέπεσε σε πέναλτι, ήρθε το 0-1 και ο πανικός. Στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς, πίεσε, εκ νέου είχε χαμένες ευκαιρίες αλλά στο 65’ δέχτηκε κόκκινη κάρτα ο Καλέρο, αποδιοργανώθηκε, με το 0-2 να διαμορφώνεται στο 94’. Έκρηξη των οπαδών της στο φινάλε που υπό εντονότατες αποδοκιμασίες, ζητούσαν τη κεφαλή του Γαγιέγο «επί πίνακι». Καταγράφει την χειρότερη έναρξη σε πρωτάθλημα στην ιστορία της.
Αγωνιστικά Νέα:
Ακολουθούν δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα οπότε πήρε ρεπό ο Νάλδο (Α, 6/0), κόπηκαν οι Πίπα (Α, 1/0) και Μπερνάρδο (Α, 0/0), έξω επίσης αναγκαστικά οι τραυματίες Φερέιρα (Ε, 4/1, για ένα μήνα) και Ιτουράσπε (Μ.). Επιστρέφει στην αποστολή ο Γάλλος δεξιός μπακ Κόρτσια (2/0) που αποθεραπεύτηκε, ο Καμπουθάνο (Ε, 3/0), ο Λουίς Λόπεθ (Α, 2/0) και ένας νεαρός από τις υποδομές, ονόματι Βίκτορ Γκόμεθ (Α.).

Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Ντιέγο Λόπεθ – Κόρτσια, Ντίντατς, Λουίς Λόπεθ, Πεντρόσα – Μελένδο, Ρότσα, Βίκτορ Σάντσεθ, Βάργκας – Καγιέρι, Λι

Εκτίμηση
Οι απουσίες της Εσπανιόλ σε συνδυασμό με το ξεκίνημα της μας βγάζουν σημείο, έστω και αν για την ΤΣΣΚΑ δεν αποτελεί προτεραιότητα το Γιουρόπα Λιγκ που εντός αν βρει ρυθμό, μπορεί να σε «σκοτώσει». Το combo bet του «1Χ & Οver 1,5» σε αποδόσεις άνω του 1,70 είναι ανεκτό και στοιχηματικό ενδιαφέρον και θα το πάρουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!