19:55 Ferencvaros vs TC Ludogorets UEFA Europa League

Πήρε τον βαθμό στην πρεμιέρα της στο UEL μέσα στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ των αρκετών αλλαγών. Απέσπασε ισοπαλία (1-1) προηγούμενη στο 10′ με αυτογκόλ του Χάβι Λόπες, ενώ κρατούσε άνετα μέχρι το ημίχρονο. Άγγιξε το 2-0 στο 51′ με τον Ίσαελ να σημαδεύει το δοκάρι, για να ακολουθήσει ένα «καυτό» 40λεπτο, όπου πιέστηκε πολύ. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 60′ και γλίτωσε από το δοκάρι στο 78′. Όσο για το πρωτάθλημα, με ένα ματς λιγότερο βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, έπειτα από 7 αγωνιστικές. Την περασμένη Κυριακή ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να νικήσει – χωρίς ροτέισον από τον Ρεμπρόφ – εντός με 1-0 τη Βάρντα με γκολ του ντε Αλμέιδα στο 86′. Έτσι, διεύρυνε το αήττητο σερί σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη στα 7 ματς. Τελευταία φορά ηττήθηκε στις 25 Αυγούστου από την Πούσκας με το βαρύ 4-1, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Δεδομένο το sold out στην αναμέτρηση, με τη διοίκηση της ουγγρικής ομάδας να δημοσιοποιεί την Τετάρτη πως έχουν μείνει απούλητα μόλις 1.000 εισιτήρια.
Αγωνιστικά Νέα:Δύο «συν» θα έχει εν συγκρίσει με το ματς της πρεμιέρας στη Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ. Αυτοί είναι οι Λόβρενσιτς (Α, 9/0, 3/0) και ο λογιζόμενος βασικός Μπολί (Ε, 3/1, 5/0). Ο μεν πρώτος είχε αγωνιστεί μόνο ως αλλαγή σε εκείνο το ματς αντικαθιστώντας στο 66′ τον Μπότκα, ενώ ο δεύτερος δεν ήταν καν στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός είναι ο χρήσιμος Μπότκα (Α, 1/0, 4/0), ο λογιζόμενος βασικός Μπολέ (Μ, 2/0, 4/0) και ο μακροχρόνια τραυματίας Οτίγκμπα (Α, 0/0, 0/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Ντιμπούζ – Λόβρενσιτς, Μπλάζιτς, Ντβάλι, Χάιστερ – Σίγκερ, Χαράτιν – Ζούμπκοφ, Σκβάρκα, Νγκουέν – Μπολί.

Η απόλυτη εμφάνιση! Σαρωτική η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κέρδισε 5-1, παρότι βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 11ο λεπτό. Είχε δύο δοκάρια, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο 2ο ημίχρονο, «μαγεία» από τον φορ Κεσερού (χατ-τρικ μέσα σε διάστημα 21 λεπτά). Μάλιστα, ο Ρουμάνος πέτυχε και το νικητήριο τέρμα στο νίκη 1-0 επί της Ντούναβ στο πρωτάθλημα (4ο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια). Πλατιά χαμόγελα στην ομάδα του Στάνισλαβ Γκέντσεφ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν μονιμοποιείται στον πάγκο, καθώς οι διοικούντες «πάγωσαν» το θέμα αναζήτησης νέου τεχνικού (μόνιμη λύση). Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Λέφσκι Σόφιας (εντός) και ο Γκέντσεφ σκέφτεται το αν θα πρέπει να παρατάξει βασικούς ή όχι στη Βουδαπέστη. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι η τελευταία της ήττα ήταν στις 17 Ιουλίου (3-2 εντός από την τωρινή αντίπαλο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!), έκτοτε έχει 12-6-0!
Αγωνιστικά Νέα:Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έχει την ευχέρεια να παρατάσσεται με διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα της λόγω… βάθους στο ρόστερ. Στο μυαλό υπάρχει βέβαια και το ντέρμπι με την Λέφσκι. Ταξίδεψε αλλά δίνεται αμφίβολος ο Μαρσελίνιο (Ε, 5/1, 2/0), έτοιμος ο Νεντιάλκοφ (Α, 8/0, 7/0), εκτός οι Μπρουν (Τ.), Στογιάνοφ (Τ.), Μανόλεφ (Α, 1/0, 7/1), Ταβάτα (Α.), Μπακάλοφ (Ε, 6/0), Σβιέρτζοκ (Ε, 8/5, 7/1).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Ρενάν – Σισίνιο, Γκριγκόρε, Ράφαελ Φόρστερ, Νεντιάλκοφ – Ανιτσέτ, Μπατζί, Μαρσελίνιο (Γκοράλσκι) – Λουκόκι, Βάντερσον, Κεσερού.

Εκτίμηση
Η Φερεντσβάρος έχει πάρει τον αέρα της Λουντογκόρετς από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης οι Βούλγαροι πήγαν με πολλές απουσίες. Ένας συνδυασμός, λοιπόν, που μας κάνει να πιστεύουμε πως φαντάζει πολύ λογική η επιλογή του «άσου».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!