22:00 Celtic FC vs Lazio UEFA Europa League

Με σοβαρότητα και έχοντας μάθει από τα πρότερα λάθη της, η Σέλτικ επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Κλουζ, έχοντας άψογη εικόνα αμυντικά σε αυτό το ματς, σε αντίθεση με ότι είχε πράξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, μία με τον φορ Εντουάρντ στο 20ο λεπτό και ακόμα μία τον Ελιουνούσι στο 59ο λεπτό και δεν επέτρεψε ποτέ στην αντίπαλο να μπει στην διεκδίκηση αποτελέσματος. Εφτασε τους 4 βαθμούς και φυσικά έχει περάσει στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Στο σημερινό ματς θα πάει πάντως με εξαιρετική ψυχολογία μετά από την εύκολη επικράτησή της με αντίπαλο την Ρος Κάουντι με 6-0 εντός έδρας στο πρωτάθλημα, με 2 γκολ από τον Ελιουνούσι και από ένα πέτυχαν οι Εντουάρντ, Φόρεστ, ΜακΓκρέγκορ, συν ένα αυτογκολ. Πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει επιπλέον βήμα πρόκρισης είναι ο κόουτς της Νιλ Λένον.
Αγωνιστικά Νέα:Σε σχέση με το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Κρίστι (10/5, 8/6), δεν θα προλάβει ούτε και αυτό το παιχνίδι ο μέσος Ντσαμ (7/0, 7/1), ο οποίος συνεχίζει να είναι τραυματίας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός μάχης οι τραυματίες Μπέιν (κίπερ, 5/0, 2/0), Σιμούνοβιτς (αμυντικός, 7/0, 0/0). Σε ένα ακόμα παιχνίδι, στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Εντουάρντ, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Φόρστερ – Ελχαμέντ, Τζουλιέν, Μπάουερ, Αγιερ – Μπράουν, ΜακΓκρεγκορ – Φόρεστ, Κρίστι, Ελιουνούσι – Εντουάρντ
Επικράτησε 2-1 της Ρεν με ανατροπή στο «Ολίμπικο» για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 55΄αλλά ισοφάρισε με τον Μιλίκοβιτς-Σάβιτς στο 63΄και ανέτρεψε το σκορ στο 75ο λεπτό με τον Ιμόμπιλε. Στην πρεμιέρα των ομίλων είχε ηττηθεί 1-2 από την Κλουζ στην Ρουμανία και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά. Το προηγούμενο Σάββατο απέτρεψε μία διαφαινόμενη ήττα από την Αταλάντα στο «Ολίμπικο». Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο αλλά έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με ένα γκολ του Κορέα και δύο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ιμόμπιλε, το δεύτερο στις καθυστερήσεις! Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι με τον Ιταλό τεχνικό να βρίσκεται υπό πίεση. Την Κυριακή αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», σε ένα παιχνίδι που θεωρείται πιο σημαντικό από ό,τι το σημερινό.
Αγωνιστικά Νέα:Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ-χαφ Μάρουσιτς (0/0, 5/1). Ο μεσοεπιθετικός Λουίς Αλμπέρτο (1/0, 8/1) ένιωσε κάτι ενοχλήσεις στον αγώνα με την Αταλάντα και σήμερα θα προφυλαχθεί. Τραυματίας ο τερματοφύλακας Προτό (0/0, 0/0), εκτός λίστας κεντρικός αμυντικός Ράντου (7/1). Ο μέσος Λούκας Λέιβα (1/0, 6/0) δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος και τώρα όντας φρέσκος θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Στρακόσα – Μπάστος, Βάβρο, Ατσέρμπι – Λάτζαρι, Παρόλο, Λούκας Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζόνι – Κορέα, Καϊσέδο

Εκτίμηση
Ως συνήθως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Σιμόνε Ιντζάγκι επιλέγει να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας βάρος στο πρωτάθλημα. Η ενδεκάδα ωστόσο είναι ανταγωνιστική και η Λάτσιο μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα στην Γλασκώβη. Δύσκολο παιχνίδια για σημείο νίκης, χαλαρό ποντάρισμα στα 2-3 γκολ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!