22:00 Racing Santander vs Cádiz CF Spain Segunda Division

Racing Santander
Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Ράθινγκ αφού μετά το 1-1 που παραχώρησε στην Αλμερία, απέσπασε με δραματικό τρόπο το 2-2 στην έδρα της Λας Πάλμας. Βρέθηκε στα «σκοινιά» με το ξεκίνημα του αγώνα, στον οποίο η Πάλμας πίεζε ασφυκτικά χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Όμως στη μοναδική της επίθεση στο πρώτο μέρος μπόρεσε και άνοιξε το σκορ στο 19’. Από κει και πέρα με αντιποδόσφαιρο και καθυστερήσεις που εκνεύρισαν, ροκάνιζε το χρόνο. Πίστεψε στη νίκη όταν στο 76’ κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά η «αφηνιασμένη» Πάλμας μεταξύ 82’ και 89’ γύρισε το ματς. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας κρίθηκε, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του 97ου λεπτού ισοφάρισε με τον Σεχούδο και πήρε το πόντο.
Αγωνιστικά Νέα:Δεν έχει σήμερα ο κόουτς Ανία τον βασικό μέσο Κιτόκο (1/0), τον Ντάνι Τορίμπιο (μέσος, 1/0), τον Γιον Άντερ (επιθ., 26/10, με χιαστούς) και τον 2ο τερμ. Ιβάν Κρέσπο, όλοι τραυματίες. Ούτε τα δύο δεξιά μπακ, τον Αίτορ Μπουνουέλ (3/0, είναι σε διεθνές καθήκον) και τον Νταβίδ Καρμόνα που έχει δοθεί δανεικός από την Κάντιθ και που για να συμμετάσχει, θα πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό στην αντίπαλη ομάδας. Διαθέσιμος ο βασικός πορτιέρο Λούκα Ζιντάν (1/0), αμφίβολος όμως ο Μόι Ντελγάδο (αμυν., 2/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Λούκα Ζιντάν – Ινίγκο Σάνθ-Μάθα, Ολαορτούα, Αλέξις, Μινέρο –Γιόντα, Ορτίθ, Ρουίθ, Λομπάρδο – Σεχούδο, Μπαράλ
Cádiz CF
3/3 νίκες για την πρωτοπόρο πλέον του βαθμολογικού πίνακα Κάντιθ που μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά υπέταξε με δυσκολία στο «Ραμόν ντε Καράνθα» την αξιόμαχη Εξτρεμαδούρα με 2-1, με γκολ στο «θάνατο». Οι Καντίστας μπήκαν δυνατά παίζοντας γρήγορα κυρίως από τα πλάγια, με στόχο το γκολ και αποζημιώθηκαν τελικά στο 32’ όταν σκόραραν με τον Άλεξ. Ωστόσο οι σποραδικές επιθέσεις της Εξτρεμαδούρα, έφεραν την ισοφάριση στο 54’ και την αγωνία στο κόκκινο. Ο χρόνος κυλούσε, η Κάντιθ προσπαθούσε να απειλήσει, έκανε φάσεις και τελικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης (95’), μετά από κόρνερ επωφελήθηκε ο Γκαρίδο και χάρισε τη νίκη. Δίκαια κέρδισε. Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της αποκτώντας στο σύνολο 12 παίκτες. Ξόδεψε 250 χιλ. και εισέπραξε 6 εκ. από πωλήσεις.
Αγωνιστικά Νέα:Τελευταία ήρθε ο Ονδουριανός στράικερ Άντονι Λοθάνο, δανεικός από Τζιρόνα και ο αριστερός ακραίος Κουίσμι Κεθάδα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε τώρα θα κάνουν ντεμπούτο οι τραυματίες Κάρλος Ακαπό (αμυν., 13/0 Ουέσκα, πέρυσι), Χοσέ Χουράδο (μέσος, 9/1 στη Γιατάι πέρυσι), τραυματίας ο Έδου Ράμος (μέσος, 24/1 πέρυσι) και ο Φάλι Χιμένεθ (αμυν., 2/0), με ίωση ο Νάνο Μεσά (επιθ., 3/1), ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Κεθάδα, έφυγε για Τζιρόνα ο Μπρίαν Ολιβάν (αμυν.), για Καρταχένα ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς (επιθ.).
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Θιφουέντες – Ίθα Καρσελέν, Καλά, Ράινερ, Εσπίνο – Γκαρίδο, Μποντίγκερ – Σάλβι, Α.Φερνάντεθ, Περέα – Κιντάνα
Εκτίμηση
Έχω θεωρήσει ως τώρα αδύναμο κρίκο τη Ράθινγκ και την κοντράρω συνέχεια. Κάποτε βέβαια θα κάνει και αυτή τη νίκη της αλλά δε βλέπω τώρα το λόγο για να κοντράρω σήμερα τη Κάντιθ. Μόνο «θεματάκι» η προϊστορία που είναι συντριπτικά υπέρ της Ράθινγκ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!