22:00 Real Mallorca vs Athletic Bilbao Spain Primera Division

Δεύτερη σερί ήττα για τους «μπερμεγιόνες» που αυτή τη φορά έχασαν στο «Μεστάγια» της Βαλένθια με 2-0. «Παίξαμε πολύ καλά όπως σχεδόν πάντα, αλλά στη Πριμέρα δεν κερδίζεις έτσι εύκολα», δήλωσε απογοητευμένος ο κόουτς Βιθέντε Μορένο, μετά την ήττα της ομάδος του. Γεγονός είναι ότι έως το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του ήταν καλύτεροι, μονοπωλώντας τις φάσεις ενώ ταυτόχρονα είχαν και δύο δοκάρια. Όμως, στο φινάλε του πρώτου μέρους υπέπεσαν σε πέναλτι και έγινε το 1-0. Στην επανάληψη που η Βαλένθια μπήκε δυνατά, υπέπεσαν και σε δεύτερο πέναλτι στο 57’ από το οποίο ήρθε το 2-0 και το αγωνιστικό τέλος τους. Δεν διεκδίκησε κάτι η ομάδα στον υπόλοιπο χρόνο, συμβιβαζόμενη με την ιδέα πως το ματς χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα.
Αγωνιστικά Νέα:Κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός ο Λούμορ Αγκμπενιένου (Α, 3/0) που έλειπε 12 μέρες στην Γκάνα για να φτιάξει τη βίζα του. Τη θέση του σε αυτό το ενδεχόμενο θα πάρει ο Φραν Γκάμεθ (Α.). Δεν βγήκε αποστολή συνεπώς είναι αμφίβολος ο Άλεξ Αλεγρία (Ε, 2/0), ο Αμπδόν Πρατς (Ε.), ο Αριδάι Καμπρέρα (Ε.), ο Χουάν Ερνάντεθ (Ε.) και ο Ζόσεπ Σενιέ (Μ.). Κατά πάσα πιθανότητα θα κατεβάσει την ενδεκάδα των τελευταίων αγωνιστικών που θα στηρίζεται στους παίκτες που πέτυχαν τις δύο ανόδους.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Ρέινα – Σάστρε, Βάλιεντ, Ραίγιο, Φραν Γκάμεθ ή Λούμορ – Μπάμπα, Σάλβα Σεβίγια, Ντάνι Ροντρίγκεθ, Φέμπας – Μπούντιμιρ, Λάγο Ζούνιορ.

Ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα η Αθλέτικ που υποδέχτηκε την Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη νίκησε με 2-0. Το «Σαν Μαμές» στο ξεκίνημα του αγώνα θύμιζε… ρωμαϊκή αρένα, με τα «λιοντάρια» έτοιμα να «κατασπαράξουν» τους αντιπάλους τους, όπως και έγινε. Χρειάστηκαν μόλις 11 λεπτά για να ανοίξει το σκορ ο Ινιάκι Ουίλιαμς ενώ λίγο μετά η Ρεάλ «κέρδισε» πέναλτι, το οποίο με τη συνδρομή του VAR μετατράπηκε σε φάουλ έξω από την περιοχή. Η ανακούφιση έφερε λίγο μετά ακόμα ένα ξέσπασμα των «λιονταριών» του Γκαριτάνο που με τον Ραούλ Γκαρθία διπλασίασαν το σκορ στο 28’. Στο δεύτερο μέρος η Αθλέτικ έριξε μεν ρυθμό αλλά δεν έπαψε ποτέ να ελέγχει πλήρως τον αγώνα. Έφτασε τελικά δίκαια στη νίκη που έστω και για μία νύχτα την είχε φέρει πρώτη στη βαθμολογία.
Αγωνιστικά Νέα:Η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς σήμερα στο νησί χωρίς τον τραυματία Όσκαρ ντε Μάρκος (Α, 2/0), τον από καιρό τραυματία Γκόρκα Γκουρουθέτα (Ε.) αλλά και τον Ινίγο Λέκουε (Α.) Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπιζε και ο άλλοτε παίκτης της Μαγιόρκα (για δύο σεζόν) Αρίτς Αδούριθ (Ε, 3/1) αλλά λογικά θα προλάβει. Αποθεραπεύτηκε και είναι διαθέσιμος ο Ινίγκο Κόρντομπα (Μ.).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Ουνάι Σιμόν – Κάπα, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Νούνιεθ, Γιούρι – Ντάνι Γκαρθία, Ουνάι Λόπεθ – Κόρντομπα, Ραούλ Γκαρθία, Μουνιαίν – Ουίλιαμς.

Εκτίμηση
Οι λάτρεις των στατιστικών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κόουτς της Μαγιόρκα από τότε που ανέλαβε την ομάδα, δεν έχει κάνει ποτέ τρεις σερί ήττες (έχει ήδη δύο). Η Αθλέτικ πάντως είναι μία σταθερή και αποτελεσματική ομάδα. Εκτιμώ ότι δεν θα δούμε πολλά γκολ στον αγώνα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!