22:00 Slavia Praha vs Inter Milano UEFA Champions League

22:00 Slavia Praha vs Inter Milano
Ακόμη ένα μεγάλο «μπαμ» έκανε η Σλάβια Πράγας στον όμιλο, φεύγοντας με το… ηρωικό 0-0 από το Καμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Με το «χρυσό» βαθμό έφτασε τους δύο βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έμεινε ζωντανή στη μάχη της τρίτης θέσης. Όσον αφορά στο ματς, μπήκε με στόχο να αιφνιδιάσει την ομάδα του Βαλβέρδε κι αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να προηγηθεί. Στη συνέχεια, όπως ήταν λογικό πιέστηκε αρκετά, στάθηκε τυχερή σε πολλές περιπτώσεις, με τον τερματοφύλακα Κόλαρ να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, παραμένει μόνη πρώτη και αήττητη, αλλά την περασμένη Κυριακή γκέλαρε (0-0) στην έδρα της Όλομουτς, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Πλέον, το μυαλό είναι στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με την ανεβασμένη Ίντερ και για να έχει ελπίδες για το Europa League, χρειάζεται μόνο τη νίκη. Με ήττα τερματίζει και μαθηματικά στην τελευταία θέση.
Αγωνιστικά Νέα:«Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Θέλω μόνο να κερδίσω, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, θέλουμε να έχουμε μια νίκη στο Champions League», δήλωσε χθες ο τεχνικός Γίντριχ Τρπισόφσκι, δίνοντας σύνθημα νίκης. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, νοκ άουτ είναι οι Χοβόρκα (Α, 5/0, 9/0) και Χρομάντα (Μ.) και αμφίβολοι οι Μάσοπουστ (Μ, 6/1, 10/2), Κόλαρ (Τ, 6/0, 15/0) και Σούτσεκ (Μ, 6/0, 14/8). Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να προλάβουν, ενώ ο πρώτος είναι 50/50.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-5-1): Κόλαρ – Κουφάλ, Κουντέλα, Φρίντριχ, Μπορίλ – Σούτσεκ, Σέβτσικ, Χούσμπαουερ, Ολαγίνκα (Μάσοπουστ), Στάντσιου – Τετσλ
Η ήττα με 2-3 από την Ντόρτμουντ στο «Μπορούσια Πάρκ» ήταν μία αντιγραφή του αγώνα στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα. Κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκε 2-0 με σκόρερ τους Λαουτάρο Μαρτίνεζ (5΄) και Βεσίνο (40΄). Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη τρία γκολ από το 51 ο έως και το 77 ο λεπτό. Πλέον χρειάζεται τρεις περισσότερους βαθμούς από τον γερμανικό σύλλογο στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές, ώστε να προκριθεί στους 16 έστω και ως ισόβαθμη, αφού υπερτερεί. Στο πρωτάθλημα συνέχισε το εντυπωσιακό εκτός έδρας νικηφόρο σερί, επικρατώντας 3-0 της Τορίνο με τους Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Λουκάκου να βρίσκουν δίχτυα για μία ακόμα αγωνιστική. Παρέμεινε στο -1 από την κορυφή και την Γιουβέντους και την Κυριακή έχει θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, υποδεχόμενη την ΣΠΑΛ στο «Τζουζέπε Μεάτσα».
Αγωνιστικά Νέα:Ο μέσος Μπαρέλα (4/1, 13/2) τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί επέμβαση στο δεξί γόνατο και θα λείψει για αρκετό διάστημα. Παραμένουν τραυματίες ο επιθετικός Αλέξις Σάντσες (1/0, 3/1), ο αριστερός μπακ-χαφ Ασαμόα (3/0, 7/0) και ο μέσος Σένσι (2/0, 7/3). Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αλλά θεωρούνται αμφίβολοι ο μέσος Γκαλιαρντίνι (3/0, 7/1) και ο εξτρέμ Πολιτάνο (3/0, 9/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Χαντάνοβιτς – Γοδίν, Ντε Φρέι, Σκρίνιαρ – Ντ’Αμπρόζιο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο, Μπιράγκι – Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Λουκάκου
Εκτίμηση
Η Σλάβια Πράγας είναι σκληροτράχηλη ομάδα, παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας και σήμερα θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει ζωντανή για την 3η θέση. Από την άλλη, η Ίντερ είναι σαφώς ανώτερη, αλλά αρκετά ασταθής, κυρίως στα ευρωπαϊκά ματς. Περιμένουμε παιχνίδι με χαμηλό τέμπο και λίγα γκολ. Under 2.5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!