Αν και χαμένος …ικανοποιημένος…!

Καλησπέρα στην Κοινότητα,

Μπορεί να χάσαμε εχθές …αλλά το θέαμα ήταν τέτοιο και οι αλλαγές τον σκορ απίστευτες που με έκαναν να ξεχάσω το κουπόνι μου.Πάμε στα σημερινά…

Εκτιμώ πως ο Γκουαρδιόλα δεν μπλοφάρει και δεν θα προβεί σε ριζικό Rotation απόψε ενόψει Λίβερπουλ αλλά ακόμη και να το κάνει η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη και οι “πολίτες” έχουν βαθμολογικό κίνητρο σε αντίθεση με τους Ιταλούς.To 12 +GG πληρώνει..

Διαφορετική η ψυχολογία στις δύο ομάδες. Η Μπράγκε βρέθηκε από το ναδίρ στο ζενίθ, η Κάλμαρ το ακριβώς αντίθετο, αμφότερες στην εκπνοή των καθυστερήσεων. Καθοριστικό το α’ ματς, καμία δεν θέλει να πάει με μειονέκτημα στον επαναληπτικό, η Κάλμαρ σκοράρει με το σταγονόμετρο, η Μπράγκε θα προσέξει. Πιθανό το 1X+Under 2,5.

Αμφίρροπο παιχνίδι με μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Αυτό βέβαια δεν θα της επηρεάσει από το να παίξουν το επιθετικό ποδόσφαιρο στο οποίο και αρέσκονται. Η Ντιναμό έχει την ψυχολογία και θέλει να εκμεταλλευθεί στην έδρα της ενώ από την άλλη η Σαχτάρ αν βρει χώρους στην αντεπίθεση μπορεί να κάνει τη ζημιά. Σε ικανοποιητικές τιμές το 1Χ+over 2,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!