Ένας τρελός τρελός Σκανδιναβός

Καλημέρα Katenatsiotes μου,

Για σήμερα θα πάμε στην Σκανδιναβία και σε παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η Φάλκενμπεργκ παλεύει για την παραμονή της, δεν έχει περιθώρια και θα παίξει δυνατά και παθιασμένα, ωστόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχει σημαντικά κενά στην άμυνα. Η ΑΪΚ ξαναμπήκε στο κόλπο του τίτλου, έστω και αν οι πιθανότητές της είναι περιορισμένες, ενώ δεν έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ηρθε ή ώρα να αποδείξει αν είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο η Χάμαρμπι. Κερδίζει και μπαίνει δυνατά, διαφορετικά περιορίζεται στις εντυπώσεις και παλεύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντός έδρας είναι εξαιρετικά ισχυρή. Η Μάλμε έπιασε κορυφή, ωστόσο οι εμφανίσεις της τελευταία δεν είναι πειστικές και κερδίζει χάρη σε ατομικές ενέργειες.Θα προσπαθήσει να κλείσει χώρους και την στιγμή που λείπει ο πρώτος σκορερ της Χάμαρμπι ,να πάρει αποτέλεσμα.Προσοχή έχει παιχτή πάρα πολύ το over 2,5…είναι δυνατόν να πληρωθούν όλοι αυτοί?

Ματς ανόδου. Η Μπρόγκε είναι ισχυρή εντός έδρας αν και τελευταία έκανε γκέλα και λογικά θα είναι προσεκτική. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Γιόνσεπινγκ που δεν κερδίζει στα 4 τελευταία και γενικώς έδειξε πως διέρχεται περίοδο ντεφορμαρίσματος στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Η διακοπή βέβαια ενδέχεται να την έχει ωφελήσει, οπότε θα καλύψουμε τον άσο.

Πολύ πιο ποιοτική η Οντ, θέλει να διατηρηθεί στην 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα την προτιμήσουμε με κάλυψη..

Η αήττητη φέτος στο “Ακερ Στάντιον” Μόλντε έχει κάνει συνήθεια τις νίκες με over. Εχει εμφανιστεί σε 7/11 που έχει δώσει εντός έδρας. Θα προτιμήσουμε και τώρα τον συνδυασμό 1+ 1,5 Over  για ασφάλεια..

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!