Φύγαμε για ιταλική μακαρονάδα !!!

Καλησπέρα στους αναγνώστες του Katenatsio.com! Άλλη μια σπουδαία αναμέτρηση έρχεται στην αποψινή μας στήλη , από την αγαπημένη μας Seria A! Αυτή τη φορά αναλύουμε το ματς ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος !

Η τυπικά γηπεδούχος Μίλαν έχει 3σερι ματς χωρίς νίκη δεδομένο το οποίο φέρνει μεγάλη αναστάτωση στο,εσωτερικό των Ροσονέρι !

Από την άλλη πλευρά οι Nerazzurri μοιάζουν έτοιμοι με νίκη απόψε να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωταθλήμα!

Ωστόσο το να περάσουν από την Μίλαν σήμερα μου φαίνεται πολύ δύσκολο ! Συνοψίζοντας τώρα περιμένω μια σκληρή μάχη μεταξύ των δυο ομάδων ! Σίγουρα θα έχουμε γκολ και από τις δυο πλευρές , ωστόσο η Μίλαν πιστεύω θα κάνει reset και με γκολάρα του Ζιρου θα επιστρέψει στις νίκες!!!
Δείτε παρακάτω το αποψινό μου bet buldier ! Καλή επιτυχία σε όλους σας !  

Bet buldier

Στατιστικά:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!