Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλο το γκρούπ. Ονειρεμένη η χθεσινή ημέρα καθώς κάναμε το απόλυτο στα δελτία μας με 2/2. Το απόγευματακι με το Ελληνικό κουπόνι που βγήκε με μεγάλη ευκολία και το ξημέρωμα μ ένα ακόμα Λάτιν δελτίο. Βγηκαν τ αρνιά κ τα κοκορετσια. Σήμερα το κουπόνι είναι αρκετά φτωχό σε σχέση με άλλες Δευτέρες αλλά μετά τα χθεσινά και το χρήμα που μαζέψαμε θα ποντάρουμε σε μια τριάδα που πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΈΡ 20:00

Αναβρασμος επικρατεί στην Φενέρ και η καραμούζα πάει σύννεφο για τον Καρταλ και τις αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και γενικά πως χειρίστηκε τον αγώνα. Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Τούρκοι αλλά πρέπει σήμερα να βρούνε τον τρόπο να αποδράσουν από την Σίβασπορ αν θέλουν να μην βγουν κ εκτός τίτλου μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουν γιατι η Σίβασπορ στην έδρα της είναι πολύ καλή πάντα και είναι πολύ πιθανό να σκοράρει. Εγώ θα πάω με το GOAL-GOAL κ ας κόψουν τον λαιμό τους.

ΤΟΥΝ – ΣΙΟΝ 21:15

Στους 7 πόντους απόσταση είναι η διαφορά τους και μ ένα παιχνίδι λιγότερο η Τουν που σήμερα θέλει την νίκη για να μειώσει στον πόντο αν πάρει κ το αναβληθεν. Τελευταία Ζαριά αν θέλει να βγει απευθείας στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη η Σιον ξέρει ότι και με ισοπαλία κλειδώνει τον τίτλο. Η προϊστορία τους δείχνει ανοιχτά ματς με γκολ και από τους δύο κ μ αυτό θα πάμε κ εμείς. GOAL-GOAL & OVER 2.5

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΓΙΌΡΚΑ 22:00

Η Σεβίλλη σώθηκε αλλά όχι μαθηματικά, η Μαγιόρκα δεν είναι ομάδα για να πέσει αλλά θέλει μερικούς πόντους ακόμα, οπότε πιστεύω ότι μ έναν βαθμό και οι δύο θα είναι ευχαριστημένοι και θα φύγουν αγκαλιασμενοι. Βέβαια εδώ υπάρχουν 2 σημεία που μπορεί κάποιος να βάλει. 1ον Χ τελικό σ ένα κλειστό ματς και 2ον GOAL-GOAL κ ας τα βρουν μεταξύ τους. Εγώ θα πάω με την δεύτερη επιλογή του GOAL-GOAL που την θεωρώ ποιο προσιτή.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη