Με «απόχη» και με «αποχή»….εμείς βγάζουμε λαβράκια και ταμεία!!!

0
2458

Καλημέρα παιχτούρες .Εύχομαι να έχετε μια όμορφη Κυριακή….!!Βέβαια πως να είναι όμορφη όταν πρέπει και σήμερα να πάμε να ψηφίσουμε λαμόγια και απατεώνες!!!! Όπως και να έχει εμείς θα ακολουθήσουμε το δικό μας πρόγραμμα .Πρίν σας πάω στο σημερινό μενού ,θα πρέπει να σας θυμίσω τι έγινε τις δυο τελευταίες μέρες στα Live μας . Και επειδή πολλοί βλέπετε,ακούτε και δεν πιστεύετε ,εμείς δας δίνουμε τις δικές μας αποδείξεις/απαντήσεις μέσα απο την καθημερινότητά μας και με τα αποτελέσματά μας.

Και πριν βιαστούν κάποιοι να πουν τα δικά τους ,να σας θυμίσουμε ότι για εμάς ο καθημερινός στόχος είναι το κέρδος και όχι η επιτυχία….!!!Το ποσοστό επιτυχίας το χαρίζουμε στους άλλους που προσπαθούν να σας πείσουν ότι έχουν 70% , 80% ,90% κλπ ποσοστό ….!!!!Εμείς δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν…απλά βάζουμε στην τσέπη μας κάθε μέρα κέρδος.Δείτε λοιπόν τι κάναμε τις δυο τελευταίες ημέρες και αν αυτό δεν σας φτάνει μπορείτε να μπείτε στα social media του Katenatsio και να δείτε την καθημερινή μας συνέπεια….στα ταμεία…στο κέρδος!!!

Στα σημερινά θα ξεκινήσω με τα Live μας που δεν πρέπει να χάσει κανείς το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 17:00….!! Στο tiktok katenatsio2024 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Η γηπεδούχος στην έδρα της δείχνει καλύτερη εικόνα και βγάζει ενέργεια. Απο την άλλη η φιλοξενούμενη χάνει την δύναμη της εκτός έδρας αλλά σκοράρει .Με μια γρήγορη ματιά σετα μεταξύ τους παιχνίδια αλλά και στην φετινή τους εικόνα ,τα γκολ είναι το στοιχείο τους. Με over 0,5 στο 1ο ημίχρονο και Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο θα πάμε στο παιχνίδι.

Εδώ και αν μιλάμε για ομάδα έδρας την Μπρίνε.Και θα με ρωτήσει κάποιος ,αφού είναι τόσο δυνατή στην έδρα της γιατί δεν την παίζεις άσσο…Ρε ούστ !!!Άκου εκεί 1,50 άσσος στην Νορβηγία…!!Σας τον χαρίζω και με τις ευχές μου. Εμείς και εδώ θα πάμε στο over 0,5 στο 1ο ημίχρονο και Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο που μπορεί να το επιβεβαιώσει και μόνη της η γηπεδούχος…!!

Και θα ολοκληρώσω την τριάδα μου με την Βαλερένγκα. Ανώτερη σαν ομάδα οι γηπεδούχοι και ποιοτικότεροι. Παίζουν στην έδρα τους σκοράρουν και βρίσκουν και μια μέτρια ομάδα όπως η Μος….!!!Καλά όλα αυτά αλλά και εδώ ο άσσος δεν υπάρχει πουθενά στον χάρτη….!!!!Με over 0,5 στο 1ο ημίχρονο και Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο θα πάμε και εδώ.

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .