Καλημέρα κοσμε καλημέρα Κατενάτσιο. Χθες δεν δώσαμε κάτι αφού δεν είχε πολλά παιχνίδια. Σήμερα όμως εχουμε μια τριάδα από Αφρική μεριά όπου έχει φαβορί και με αυτά θα πάμε καθώς είναι το τελευταίο αγωνιστικό παιχνίδι των προκριματικων για το 2024 και θέλουν να κλείσουν την χρονιά με νίκες ώστε να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία για την πρόκριση στην τελική φάση. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας ένα προς ένα.

ΛΔ ΚΟΝΓΚΟ – ΤΟΓΚΟ 19:00

Απο μεγάλο αποτέλεσμα έρχεται η Λαϊκή δημοκρατία του Κονγκό με την Σενεγάλη που την διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης ακόμα και για την πρώτη θέση καθώς ακόμα έχει πολύ δρόμο. Σήμερα Θέλει να κλείσει με νίκη την χρονιά απέναντι σ έναν μέτριο αντίπαλο που η προϊστορία δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι σε κάθε αναμέτρηση τους. Το Τόγκο έχει περιορισμένες λύσεις σαν ομάδα αλλά παλεύει όλα τα ματς και θέλει να σπάσει την κακή παραδοση που έχει απέναντι στο Κονγκό. Εγώ θα ποντάρω στην πιο ομάδα από τις δύο και με την μεγαλύτερη ποιότητα σε παίχτες. ΑΣΣΟΣ & OVER 1.5 σε μια απόδοση ελκυστική θα έλεγα.

ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ 19:00

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει ακόμα στην διοργάνωση και αυτό δείχνει την μεγάλη αδυναμία που έχει στο σκοράρισμα. Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης καθώς είναι από τις χώρες που δεν διαθέτει παίχτες σε πρωταθλήματα εκτός της χωρας εκτός από 3-4 που είναι στις χαμηλές κατηγορίες τις Γαλλίας. Η Σενεγάλη έκανε την γκέλα της με το Κονγκό και σήμερα θέλει πάση θυσία την νίκη για να μείνει στην πρώτη δυάδα και να καλύψει τους χαμένους βαθμούς. Η προϊστορία είναι μαζί της αλλά και να μην ήταν θα βρεθεί απέναντι σε μια ομάδα που εύκολα η δύσκολα πρεπει να φύγει με το τρίποντο. ΔΙΠΛΌ & OVER 1.5

ΝΑΜΙΜΠΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ 19:00

Ντέρμπι πρωτοπόρων του ομίλου αλλά και με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται στην τελευταία τους παρουσία πριν 3 μέρες χωρίς φρασκαδα και με λιγότερες αντοχές. Δυσκολεύονται στο παραγωγικό κομμάτι και γι αυτό δεν περιμένω σήμερα ένα παιχνίδι που να δείχνει ότι θα ξεφύγει σε γκολ. Η Τυνησία σίγουρα είναι το φαβορί καθώς έχει στο ρόστερ παίχτες με μεγάλες παραστάσεις από μεγάλα πρωταθληματα αλλά η Ναμίμπια θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Θα πάω με το 2-3 GOAL καθώς πιστεύω ότι οριακά θα φτάσει και στο τρία αν φτάσει.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη