Όταν μιλούν τα φαβορί…

Καλημέρα απο τον Εισοδηματία,

Σήμερα έχουμε επιλέξει 4 παιχνίδια απο τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και θα πάμε με τα φαβορί σε κάλυψη του Χ και στα γκολ.

Η Τσέλτεναμ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, ενώ η Ολνταμ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της. Αν το «διπλό» ήταν στο 3,25-3,30, θα ήμουν αρκετά πιο ζεστός. Πλέον, έπεσε ακόμα πιο κάτω, στο 2,90 και είναι στην κρίση του καθενός αν το επιλέξει.Εμείς θα παίξουμε το Combo X2+under 3,5.

Η Εξετερ δεν ήταν κακή στην ήττα από την Γκρίμσμπι, αλλά ηττήθηκε καθώς δεν της βγήκε το παιχνίδι. Ντέρμπι κορυφής, με τις αποδόσεις να με οδηγούν στο «διπλό» του 2,95 αλλά και με το γεγονός ότι δεύτερη ήττα της Εξετερ δεν βλέπω.

Δεν αμφισβητείται η εξαιρετική πορεία που διαγράφει η Γέοβιλ. Απλώς, η Χάρτλπουλ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο,όμως δεν είναι ικανή να πάρει την νίκη απο αυτή την Γεόβιλ..

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Οξφορντ. Η Ακρινγκτον είναι από τις πιο σκληροτράχτηλες ομάδες. Παρόλα αυτά, η φόρμα και οι ικανοποιητικές αποδόσεις στη νίκη των φιλοξενούμενων, μας οδηγούν προς τα δεξία με κάλυψη στο Χ και over 1,5

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!