Παιχνίδια με βαθμολογική σημασία

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους ,

Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει λίγα παιχνίδια αλλά με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.Εμείς επιλέξαμε την τριάδα μας και πάμε να την δούμε αναλυτικά.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και την αναμέτρηση Ελβετία – Ιρλανδία. «Φωτιά» έχει πάρει ο 4ος όμιλος, καθώς η Ιρλανδία ισοβαθμεί με τη Δανία στην κορυφή έχοντας από 12 πόντους, ενώ η Ελβετία ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, όντας στο -4 από τις προπορευόμενες ομάδες κι έχοντας παράλληλα ένα παιχνίδι λιγότερο. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Ελβετούς, τους οποίους θεωρούμε ανώτερους ποιοτικά και πιο έμπειρους από τους Ιρλανδούς, ωστόσο οι τιμές του άσσου είναι σχετικά χαμηλές. Έτσι, θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω με το 1+over 1,5

Ιδιαιτέρως κρίσιμη μάχη η σημερινή ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς η Ρουμανία βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου και στο -1 από τη Σουηδία που υποδέχεται την Ισπανία, ενώ η Νορβηγία είναι στο -4 και παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της «χαρτί». Άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, δύσκολο να προβλέψει κανείς το νικητή ,όμως το γεγονός ότι καίγονται και οι δυο για την νίκη μας οδηγεί στο καλοπληρωμένο over 2,5.

Ολοκληρώνω με το Φινλανδία – Αρμενία. Κομβικής σημασίας η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς η Φινλανδία είναι στη 2η θέση του ομίλου, όντας μόλις στο +2 από Αρμενία και Βοσνία που ακολουθούν. Οι Φινλανδοί έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης σε περίπτωση νίκης, ίδίως με τη δύσκολη έξοδο της Βοσνίας κόντρα στην Ελλάδα, σε περίπτωση ήττας όμως θα μείνουν πίσω και το έργο τους για πρόκριση θα δυσκολέψει ιδιαίτερα. Θα πάμε με την νίκη των γηπεδούχων και over 2,5.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!