Τι σας έχει ο «Κυνηγός Φαντασμάτων»?

Καλησπέρα Katenatsiotes ,

Τι σας έχω ,τι σας έχω ….Τρομερή τριάδα με πολύ καλά κέρδη και τεράστιες αποδόσεις….δηλαδή όπως σας έχουμε μάθει μέχρι σήμερα μέσα απο αυτή την στήλη.

Σαν κάτι να… κινείται στην Ελλάδα, ενώ οι Βόσνιοι διαθέτουν μία άκρως αφελής ομάδα, που διαθέτει ταλέντο αλλά παρουσιάζεται ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο την ίδια στιγμή. Ματς χωρίς φαβορί, όπου πάμε  με γνώμονα πως και οι δύο «μονομάχοι» δύσκολα κρατούν το μηδέν και το κίνητρο το έχουν οι Βόσνιοι.

Η Ιρλανδία καλύπτεται και με το βαθμό της ισοπαλίας, σε αντίθεση με την Ελβετία που παίζει «τελικό»! Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο και παρότι έρχονται από μέτρια εμφάνιση, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρουν το τρίποντο. Αλλωστε στα δύσκολα η Ελβετία δίνει πάντα το παρών, ενώ και εντός έδρας τρέχει «τρελό» στατιστικό! Το συνδυαστικό under 2,5 «γλυκαίνει» την απόδοση.

Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση. Στην αρχή είπα καλύτερα να βασιστούμε στην ευχέρειά τους στο σκοράρισμα και στο γεγονός ότι θα παίξουν ανοιχτά και όχι με σκοπιμότητες, με φόντο την 2η θέση και να μην μπλέξουμε με νικητή. Η Ρουμανία έχει βρει δίχτυα σε όλα τα εντός της και η Νορβηγία σε όλα τα εκτός της στα προκριματικά.Στην πορεία όμως και βλέποντας το Combo X2+over 2,5 είπα να το τιμήσω αφού οι Ρουμάνοι σε κάτι τέτοια παιχνίδια είναι αυτοκαταστροφικοί.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!