Καλημερα σε όλους και εύχομαι να έχουμε ένα ωραίο τριήμερο με πολύ μπαλίτσα και χρήμα. Χθες μας την έκανε η Φλουμινενσε και έμεινε στο 1 γκολ και μας στέρησε το Ταμείο. Μας γυρνάει πολύ τελευταία καθώς στις τελευταίες 5 μέρες έχουμε 2 Ταμεία και 3 χαμένα στο όριο αλλά σήμερα πρέπει να βγάλουμε μισθοδοσία καθώς τελειώνει ο μήνας και πρέπει να πληρώσουμε υποχρεώσεις. Με τριάδα σήμερα σε παιχνίδια φωτιά και κρίσιμα για την συνέχεια των ομάδων σε Copa America και MLS. Πάμε να δούμε ποιο αναλυτικά τα παιχνίδια.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΊΚΑ 01:00

Η Κολομβία έχω ξαναπεί ότι είναι η καλύτερη ομάδα του Τουρνουά και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στον τελικό και γιατί όχι και να το πάρει. Σήμερα με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στους 8 και μπορεί να το καταφέρει καθώς βρίσκεται και σε καλή κατάσταση και έχει κάτι που δεν είχε για πολλά χρόνια, τι είναι αυτό? Τον λαό της και δεν εννοώ μόνο με την παρουσία της στο γήπεδο αλλά αυτό που επικρατεί και στην χώρα με τον κόσμο να το πιστεύει όσο καμία φορά. Ακόμα και ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ της χώρας έβγαλε ανακοίνωση για την στήριξη στην ομάδα και το λέω αυτό γτ άλλες χρονιές αν θυμάστε οι παλιοί τα καρτέλ έκαναν μέχρι και δολοφονίες παιχτών μετά από μουντιάλ.

Η Κόστα Ρίκα έπαιξε με την ψυχή της απέναντι στην Βραζιλία και στάθηκε τυχερή στην διάρκεια του παιχνιδιού αλλά στην ουσία η Βραζιλία όταν κατάλαβε την σοβαρότητα της κατάστασης ήταν ήδη αργά. Σήμερα θα πάει πάλι σ ένα παιχνίδι κλείνοντας τους χώρους και περιμένοντας τον αντίπαλο ευελπιστοντας να πάρει έναν ακόμα βαθμό και τελευταία αγωνιστική με την Παραγουαη να παιξει τα ρέστα της για να περάσει στους 8.

Το έκανε μια φορά αλλά δύσκολα θα το κάνει και δεύτερη η Κοστα Ρίκα καθώς κάποια στιγμή πρέπει να βγει και από το καβούκι της. Η Κολομβία σε αυτή την φάση δεν έχει την επιπολαιότητα της Βραζιλίας και το σύνολο της μπορεί να κερδίσει τους πάντες αλλά επειδή μιλάμε για μια τελική διοργάνωση και όχι προκριματικά θα βάλω και την Κάλυψη μην κοιτιομαστε στο τέλος.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ 02:30

Κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψει στις νίκες καθώς για τρίτο σερί ματς φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι και δεν είναι ομάδα που το αξίζει, βέβαια αυτό λέμε τον τελευταίο καιρό πάντα και όλο χάνει. Σήμερα θα μπει φουλ επιθετικά από την αρχή για να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δέχεται με τέτοια ευκολία γκολ που δίνει στον αντίπαλο την ευκαιρία να την πληγώνει και το Ορλάντο είναι μια τέτοια ομάδα δλδ που βρίσκει δίχτυα σε κάθε ματς και πιστεύω ότι μπορεί να μάς βοηθήσει σκοράροντας και βγάζοντας και τα κόρνερ που είναι ο μέσος όρος και των δύο ομάδων να μας δώσουν το ζητούμενο που είναι το OVER.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ 04:00

Πάλεψε η Παραγουαη με την Κολομβία αλλά δεν είχε την δύναμη να κάνει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι και τώρα μοιραία παίζει τον τελικό της απέναντι στο μεγαθήριο και πρέπει αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης να φύγει νικήτρια. Πολύ δύσκολο αυτό βέβαια και το ξέρουν και οι ίδιοι αναλογίζοντας ότι και η Βραζιλία είναι χωρις νίκη και κινδυνεύει να μείνει εκτός διοργάνωσης. Θα πάει σε πολύ συγκεκριμένη τακτική αλλά σίγουρα πρέπει να βγει και να ψάξει γκολ αλλιώς χαιρετάει τον θεσμό.

Στην Βραζιλία ήταν που ήταν το κλίμα δύσκολο πριν την έναρξη του τουρνουά ήρθε και το στείρο 0-0με την Κόστα Ρίκα και το κλίμα έχει γίνει πλέον πολύ άσχημο. Ήδη κάποια μέσα της χώρας έχουν αρχίσει την αμφισβήτηση και της αναδημοσιεύσεις από τις δηλώσεις του Ροναλντινιο ότι αυτή δεν είναι Βραζιλία. Όμως πρέπει να βάλουμε σήμερα στην εξίσωση και το πείσμα των αστέρων της ομάδας που πιστεύω σήμερα θα κάνουν ότι περνάει από τα πόδια τους για να αντιστρεψουν την κατάσταση. Δεν μπορώ να φανταστώ Copa America χωρίς την Βραζιλία στους 8 και αντικειμενικά έχει παιχτες που μπορούν σήμερα να καθαρίσουν το παιχνίδι από την αρχή και σ αυτό θα ποντάρω σε εκπληκτική τιμή.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη