ΤΡΙΑΔΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ…..

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Χθες ήμασταν πολύ κοντά στο να βγάλουμε την τριάδα μας αφού χάσαμε μόνο ένα. Πήραμε όμως όλο το ποντάρισμα μας πίσω και σήμερα μετά τις βουτιές και τα κοκτέιλ, θα δούμε Σουηδία και Νορβηγία το βραδάκι.

Η Μπράγκε είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της και προέρχεται από μία ευρεία νίκη επί τηςΣουντσβαλ. Η σημερινή της αντίπαλος δεν είναι καλύτερη από την Σουντσβαλ οπότε περιμένουμε κάτι παρόμοιο. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο η ομάδα έχει δώσει και δωρεάν εισιτήρια οπότε θα επικρατεί ένα πανδαιμόνιο και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα.

Η Χέλσιμποργκ είναι μία νεανική ομάδα που ωστόσο δυσκολεύεται ακόμα να βρει τα πατήματα της προκαλώντας αρκετές σκέψεις στο εσωτερικό της ομάδας. Πρέπει να ψάξουμε πολλά παιχνίδια πίσω για να βρούμε νίκη εντός έδρας. Από την άλλη η φιλοξενούμενος ξεκίνησε την χρονιά με αρκετές φιλοδοξίες, στην αρχή φάνηκε να χάνεται λίγο αλλά στην πορεία ανασυντάχθηκε παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και γίνεται όλο και καλύτερη.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε πάρα πολλά. Το βασικότερο όλων είναι ότι η αναμέτρηση είναι ανάμεσα σε ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ εκατέρωθεν με αποτέλεσμα από μόνες τους να μας δείχνουν πως πρέπει να παίξουμε.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!