Τέσσερις καθαρές νίκες

Καλησπέρα φίλοι μου,

Δεν μας έκαναν την χάρη οι μικρές Σουηδέζες και δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε το σερί μας…

Με τα σημερινά θα πάμε με 4 καθαρές νίκες.

Από δύο θετικά αποτελέσματα έρχεται η Σίλκεμποργκ και το κλίμα στις τάξεις της ασφαλώς και έχει βελτιωθεί, ενώ έχουν σταματήσει και οι γκρίνιες για τον Κεντ Νίλσεν. Από την άλλη όμως, η Μπρόντμπι έχει 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, είναι ανώτερη και θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Το κίνητρο είναι μεγάλο για την Οντ, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο θέλει να κερδίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο μέσω της 3ης θέσης. Εκπληκτική φέτος στην έδρα της, αρνητική εκτός η Μιοντάλεν, θα την εμπιστευτούμε παρότι θα είναι σίγουρα επηρεασμένη από την βαριά μεσοβδόμαδη ήττα στον ημιτελικό με την Χάουγκεσουντ.

Η Πλζεν θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία με τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση στο Κύπελλο και ο Κρμέντσικ είναι on fire και μπορεί να περάσει από την έδρα της ντεφορμέ Ζλιν.

Το δείγμα είναι μικρό για τη Σπαρτάκ, ώστε να υποθέσουμε ότι όλα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα. Ο άσος έχει το προβάδισμα την στιγμή που απέναντι του θα βρεθεί η Αρσεναλ Τούλα που έχει να δεί την χαρά της νίκης σε 7 αγώνες μέχρι τώρα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!