19:55 FK Partizan vs Manchester United UEFA Europa League

Πολύ σημαντικό διπλό επί της Αστάνα με 2-1 για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Πρωταγωνιστής της συνάντησης ο Νιγηριανός επιθετικός Σαντίκ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 28ο και 73ο λεπτό. Άξιζε την νίκη, επέβαλε τον ρυθμό της και δημιούργησε τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Στην πρεμιέρα των ομίλων είχε έρθει ισόπαλη 3-3 με αντίπαλο την Άλκμααρ στο Βελιγράδι και αν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα διατηρήσει πολλές πιθανότητες για πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Το προηγούμενο Σάββατο ηττήθηκε 0-1 εκτός έδρας από την Μλάντοστ Λούτσανι για την 12η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος, παρότι παρατάχθηκε με βασική ενδεκάδα. Έμεινε στους 23 βαθμούς, έχει βρεθεί στην 5η θέση και την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί την Σπάρτακ Σουμπότιτσα. Έληξε η ποινή της, το παρών στις εξέδρες θα δώσουν κανονικά οι οπαδοί της και ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας προσοχή σε συνθήματα και πανό, αφού η ΟΥΕΦΑ παραμονεύει για νέα τιμωρία.
Αγωνιστικά Νέα:Χωρίς σημαντικές απουσίες η αποστολή των γηπεδούχων. Δεν αναμένονται φυσικά εκπλήξεις από τον Μιλόσεβιτς, θα ρίξει στην μάχη ό,τι καλύτερο διαθέτει. Στόχος των γηπεδούχων είναι να περιορίσουν τις επιθέσεις από τα άκρα της αντιπάλου και να χτυπήσουν στο αδύνατο σημείο τους, το οποίο θεωρούν πως βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας. Δίνεται έμφαση και στις στημένες φάσεις.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Στόικοβιτς – Ν. Μίλετις, Όστογιτς, Σ. Πάβλοβιτς, Ουρόσεβιτς – Νάτχο, Ζντιέλαρ – Τόσιτς, Σουμά, Ασάνο – Σαντίκ.
Παρέταξε… ανάμικτη ενδεκάδα, βασικών – αναπληρωματικών, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφυγε με τη «λευκή ισοπαλία» από την Ολλανδία, με αντίπαλο την Άλκμααρ. Διατήρησε απαραβίαστη την εστία της και στο δεύτερο φετινό ματς του Γιουρόπα Λιγκ και μοιράζεται με την Παρτίζαν την κορυφή στη βαθμολογία του ομίλου. Στο πρωτάθλημα, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λίβερπουλ, όπου έφτασε κοντά στη νίκη, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 85′. Με την ομάδα να βρίσκεται στο «+2» από τη ζώνη του υποβιβασμού, η κριτική στον προπονητή Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν πρόκειται να κοπάσει. Ο Νορβηγός δεν έχει… απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή του ώστε να αλλάξει την εικόνα της Γιουνάιτεντ και ήδη στον Τύπο εμφανίζονται ονόματα τεχνικών που ενδέχεται να τον αντικαταστήσουν (π.χ. Αλέγκρι) . Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νόργουιτς, για την Πρέμιερ Λιγκ.
Αγωνιστικά Νέα:Το ματς στο Βελιγράδι είναι θεωρητικά το πιο δύσκολο στον όμιλο και ίσως ο Σόλσκιερ… περιορίσει κάπως το ροτέισον αυτή τη φορά. Θα προφυλαχθούν βασικοί, όπως ο γκολκίπερ Ντε Χέα (απών στην τελευταία προπόνηση επί αγγλικού εδάφους), ο αμυντικός Μαγκουάιρ, ο επιθετικός Ράσφορντ κ.ά. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι αμυντικοί Τουανζίμπε (1/0, 3/0), Νταλότ (2/0, 1/0), Σο (2/0, 3/0), οι μέσοι Μάτιτς (2/0, 3/0), Πογκμπά (2/0, 5/0), προς επιστροφή ο μεσοεπιθετικός Λίνγκαρντ (2/0, 6/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Ρομέρο – Μπισάκα, Τζόουνς, Ρόχο, Γιανγκ – ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Περέιρα – Μάτα, Μαρσιάλ, Τζέιμς.

Εκτίμηση
Η Γιουνάιτεντ έχει απουσίες και ταυτόχρονα έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Υπερέχει φυσικά ποιοτικά της Παρτίζαν αλλά η γηπεδούχος αναμένεται να βγάλει περισσότερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Θα μας εξυπηρετούσε να ήταν πιο ψηλά ο άσος για να κάνουμε παιχνίδι με χάντικαπ, τώρα πάμε πιο χαλαρά στο 1 με DNB.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!