19:55 KAA Gent vs VfL Wolfsburg UEFA Europa League

Μέτρια σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Ολεξάντρια (1-1), σπαταλώντας ιδανική ευκαιρία να θέσει βάσεις πρόκρισης. Ανταγωνιστική στο ξεκίνημα, προηγήθηκε μόλις στο 7’ αλλά σταδιακά έχανε μέτρα και επέτρεψε στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στο ματς (62’) σε μια εν τέλει μοιρασμένη αναμέτρηση. Είχε προηγηθεί το δίκαιο 3-2 επί της Σεντ Ετιέν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων που πιστοποίησε την εντός έδρας δυναμική της. Συνέχισε την… μονόπλευρη ρότα, καθώς μετρά μόνο νίκες μπροστά στο κοινό της αλλά εκτός έδρας παραμένει χωρίς διπλό σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (!), έχοντας πανηγυρίσει μόνο σε αγώνα κυπέλλου κόντρα σε ομάδα χαμηλού βεληνεκούς. Το ζύγι κρίνεται θετικό πάντως έστω και έτσι καθώς διατηρείται σε σταθερά υψηλές θέσεις εντός συνόρων προερχόμενη από άνετη νίκη επί της Μπέβερεν (2-0) και οι αναμετρήσεις με την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα, αποτελούν κρας τεστ. «Είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας»… υποσχέθηκε ο Γιες Θόρουπ.
Αγωνιστικά Νέα:Χωρίς νέα προβλήματα και δεν αναμένονται αλλαγές στο επιτυχημένο 4-3-1-2 των τελευταίων εβδομάδων από τον Δανό τεχνικό, που δεν συνηθίζει άλλωστε τις εκπλήξεις και αναμένεται να επιλέξει την ίδια ενδεκάδα και με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Μακροχρόνια απουσιάζει ο συνήθως βασικός πέρυσι μέσος Χακβετάτζε (25/4 πέρυσι) που σταδιακά επιστρέφει σε ρυθμό προπονήσεων.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Καμίνσκι – Λούστιγκ, Πλαστούν, Ενγκαντό, Ασάρε – Κουμς, Οβούσου, Οφοέ – Ντέιβιντ – Ντεπουάτρ, Γιαρεμτσουκ
Τρελό ματς και 1-1 η Βόλφσμπουργκ στη Γαλλία κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Μπορούσαν να συμβούν τα πάντα στο συγκεκριμένο ματς. Δύο γρήγορα γκολ. Το 1-0 η Σεντ Ετιέν στο 13’, το 1-1 ο Γουίλιαμ με κεφαλιά στο 15’. Σημαντικό ότι απάντησε άμεσα η ομάδα των «λύκων» και έτσι απέφυγε την ήττα. Στο τέλος είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Φοβερές φάσεις, αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες για το κάτι παραπάνω. Η Βόλφσμπουργκ συνέχισε την αήττητη φετινή πορεία της, σε όλες τις διοργανώσεις, με το 1-1 στη Λειψία. Άλλη μία απόδειξη της βελτίωσης και της δουλειάς που κάνει ο Όλιβερ Γκλάσνερ, στην πρώτη χρονιά του στο Βόλφσμπουργκ. Πάλι βρέθηκε να χάνει, μετά από ένα νωθρό πρώτο μέρος. Στο 54’ το 1-0. Απάντησε με τον φορμαρισμένο Βέγκχορστ (82’) για το 1-1. Συγχαρητήρια μοίρασε ο Γκλάσνερ στους παίκτες του. Ταξιδεύει τώρα σε μία δύσκολη έδρα, στην οποία επίσης θέλει να περάσει αλώβητη. Η ψυχολογία στα ύψη, όλα είναι πιθανά.
Αγωνιστικά Νέα:Ένα από τα τελευταία προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γκλάσνερ είναι η απουσία του Κλάους (Μ, 1/0, 8/0). Με ίωση ταλαιπωρείται ο Γερμανός εξτρέμ και έμεινε εκτός. Επανήλθε από τον τραυματισμό του ο Μπρουκς (Α, 3/0), αλλά έμεινε μόνο στον πάγκο με τη Λειψία. Νοκ-άουτ ξανά ο Μεχμέντι (ΜΕ, 1/1, 6/1). Ο Αυστριακός κόουτς προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές, μιας και αρκετοί παίκτες είναι κουρασμένοι. Επανήλθε στις προπονήσεις ο βασικός γκολκίπερ Κάστεελς.
Πιθανή ενδεκάδα:(3-4-3): Πέρβαν – Εμ’ Μπαμπού, Μπρούμα, Τισεράν – Γουίλιαμ, Άρνολντ, Γκιλαβογκί, Ρουσιγιόν – Ζοάο Βίκτορ, Βέγκχορστ, Μπρέκαλο

Εκτίμηση
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Γάνδη μπορεί να βάλει δύσκολα στην συγκροτημένη Βόλφσμπουργκ. Σταθερά παραγωγικοί μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι, συνεπείς στο σκοράρισμα οι φιλοξενούμενοι. «Διαβασμένο» το Goal/Goal, αποδεκτό με συνδυαστικό Over 2,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!