19:55 Lokomotiv Moscow vs Juventus FC UEFA Champions League

Lokomotiv Moscow vs Juventus FC
Μία ανάσα από τη μεγάλη έκπληξη έφθασε στο Τορίνο η Λοκομοτίβ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 με αποτέλεσμα αν χάσει απόψε και ταυτόχρονα η Ατλέτικο κερδίσει τη Λεβερκούζεν, να μένει εκτός συνέχειας του UCL. Στο α’ μέρος η Λοκομοτίβ απειλήθηκε ελάχιστα και στο 30′ εκμεταλλεύτηκε ένα εύκολο «πούλημα» της μπάλας και στην κόντρα κατάφερε με τον Αλεξέι Μίραντσουκ να κάνει το 1-0. Όπως ήταν λογικό στο β’ μέρος η Γιουβέντους ανέβασε στροφές. Πίεσε αρκετά, αλλά φάσεις άρχισε να κάνει μετά το 70′ όταν και ήρθαν τα γκολ. Στο 77′ ο Ντιμπάλα με ωραίο σουτ ισοφάρισε. Και πριν προλάβουν οι Ρώσοι να ανασυνταχθούν, ήρθε και το 2-1 στο 79′ από τον ίδιο παίκτη. Όσο για το πρωτάθλημα, η “Λόκο” προέρχεται από δύο σερί άσχημα αποτελέσματα που την έχουν φέρει στο -3 από τη Ζενίτ. Το εντός 3-0 από τη Σπαρτάκ και εν συνεχεία το 1-1 με την Ούφα την έχουν απομακρύνει από την κορυφή του πρωταθλήματος που κατά δήλωση του προπονητή της, Σέμιν, είναι ο βασικός της στόχος.
Αγωνιστικά Νέα:Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη χθεσινή τελευταία προπόνηση της Λοκομοτίβ με τον Σέμιν να βλέπει τους βασικούς Σμόλοφ (Ε, 2/0, 11/3) και Άντον Μίραντσουκ (Μ, 0/0, 8/2) να προπονούνται κανονικά, ενώ εκτός παραμένει ο χρησιμότατος Τζόρτζεβιτς (Ε, 0/0, 4/0). Εν συγκρίσει με το ματς του Τορίνο υπολογίζεται ο Ζεμαλέντινοφ (Μ-Ε, 2/0, 12/1) που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Στα “πιτς” παραμένουν οι εδώ και καιρό τραυματίες, Φαρφάν (Μ-Ε, 0/0, 0/0) και Ρότενμπεργκ (Α, 0/0, 0/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Γκιγιέρμε – Μουρίλο, Τσόρλουκα, Χέβεντεζ – Ιγκνατίεφ, Μπαρίνοφ, Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο, Ρίμπους – Έντερ, Αλεξέι Μίραντσουκ.
Με πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα επικράτησε 2-1 της Λοκομοτίβ Μόσχας στο «Αλιάνζ Στάντιουμ» και έφτασε τους 7 βαθμούς στον 4ο όμιλο. Με νίκη απόψε προκρίνεται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί. Ουσιαστικά, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρώτη θέση. Ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία υποδέχεται στο Τορίνο στις 26 Νοεμβρίου. Η ομάδα του Σάρι προέρχεται από την νίκη με 1-0 επί της Τορίνο στο «Ολίμπικο Γκράντε» για την 11η αγωνιστική της Serie A. Το ντέρμπι του Πιεμόντε κρίθηκε με γκολ του Ντε Λιχτ στο 70ό λεπτό, με τους «μπιανκονέρι» να είναι σαφώς ανώτεροι και να έχουν ευκαιρίες πριν αλλά και μετά το τέρμα που σημείωσαν. Παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από την Ίντερ. Την Κυριακή φιλοξενεί την Μίλαν, σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Αγωνιστικά Νέα:Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι στόπερ Ντε Λιχτ (3/0, 8/1), Κιελίνι (0/0, 1/1), δεν ταξίδεψε στην Ρωσία ούτε ο εξτρέμ Κουαδράδο (3/0). Ιγουαίν (3/1, 9/2), Ράμσεϊ (2/0, 5/1) και Κεντίρα (3/0, 11/0), χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή στο ντέρμπι και ειδικότερα η παρουσία του πρώτου συνέβαλε σημαντικά στην επικράτηση των «μπιανκονέρι». Και οι τρεις αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο αρχικό σχήμα, όπως και ο αριστερός μπακ Άλεξ Σάντρο (3/0, 9/0) που έμεινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-1-2): Στσέζνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο – Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί – Ράμσεϊ – Ιγουαΐν, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Εκτίμηση
Η Γιουβέντους πηγαίνει στη Μόσχα για να καθαρίσει την πρόκριση. Δεν χρειάζεται να παίξει σούπερ ποδόσφαιρο για να πάρει το διπλό, ξέρει να το κάνει ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό και έχει αποδείξει πως της αρκεί να πετυχαίνει ένα γκολ περισσότερο από τα λίγα που δέχεται. Φαντάζει λογική η επιλογή του «2 & under 4,5».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!