20:00 Sheriff Tiraspol vs AIK Fotboll UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Sheriff Tiraspol

Μπορεί να παραχώρησε 1-1 υποδεχόμενη την Παρτιζάνι, όμως πήρε την πρόκριση αφού είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς στα Τίρανα. Δυσκολεύτηκε πάντως, βρέθηκε πίσω στο σκορ (29′), για να ισοφαρίσει στο 69′, γκολ το οποίο αμφισβήτησαν οι αντίπαλοι. Τέλος καλό, όλα καλά για το συγκρότημα του Ζόραν Ζέκιτς. Θα παραταχθεί με ψυχολογία απόψε, μετά το 3-0 της Κυριακής επί της Ζίμπρου, που της έδωσε αέρα 9 βαθμών από τη 2η θέση, στο πρωτάθλημα Μολδαβίας. Το έχει «καθαρίσει» κι αυτό, οπότε μπορεί να επικεντρωθεί στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δηλώθηκαν οι νεοφερμένοι Λούκιτς (Α, 19/0 πέρσι, σε Απόλλωνα Σμύρνης και Έμεν), Μπόρισιουκ (Μ, 12/2 σε Βίσλα Πλοκ), όμως δεν υπολογίζεται ο καλός χαφ Μπιζνιτσένκο (0/0, 4/3), που λείπει εδώ και αρκετό καιρό.

AIK Fotboll

Πικρός αποκλεισμός για την ΑΪΚ από τη Μάριμπορ (Τσάμπιονς Λιγκ), στην παράταση της ρεβάνς και λόγω του εκτός έδρας γκολ. Οι Σουηδοί κέρδισαν με 2-1 στο 90λεπτο, ισοφαρίζοντας το σκορ με το οποίο είχαν ηττηθεί στη Σλοβενία. Στην παράταση πέτυχαν και 3ο τέρμα με τον Ελιονούσι, για να παραβιαστεί η εστία τους για 2η και καθοριστική φορά, στο 117′. Συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ πλέον, όπου δυσκολεύονται, ιδιαίτερα όταν αγωνίζονται εκτός έδρας. Μετρούν μόνο μία νίκη στις 6 τελευταίες εξόδους (1-3-2). Είχαν ρεπό το περασμένο σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται στην 3η θέση σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή. Χτύπησαν στο προηγούμενο οι μέσοι Σαλέτρος (4/0, 15/1), Σεμπάστιαν Λάρσον (4/2, 17/2) και ο επιθετικός Ομπάσι (4/1, 15/3). Οι δύο πρώτοι αποθεραπεύτηκαν και το πιο πιθανό είναι να προλάβουν, ενώ ο τελευταίος πιθανότατα θα λείψει.

Εκτίμηση

Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της παρουσιάζει η Σερίφ, που όμως θα έχει δύο νέους παίκτες σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο. Πιο ποιοτική αναμφίβολα η ΑΪΚ, όμως εκτός έδρας «γκελάρει» συχνά. Βέβαια σε απόδοση αουτσάιντερ αξίζει να προτιμηθεί, έστω και με κάλυψη στο DNB (2.10).

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!