20:30 Politehnica Iasi vs CFR Cluj Romania Divizia A

Σε άσχημο «φεγγάρι» η Πόλι Ιάσι. Έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη στο πρωτάθλημα από τα μέσα Αυγούστου και δη από τις 18/8 και το 2-1 μέσα στο Βουκουρέστι επί της Στεάουα. Έκτοτε έχουν περάσει επτά αγωνιστικές, έχει υποχωρήσει, πλέον, στη βαθμολογία, ενώ προέρχεται από το βαρύ 3-0 στο Μποτοσάνι ως οικοδέσποινα κόντρα στην τοπική ομάδα. Βρέθηκε να χάνει στο 44′, δεν κατάφερε να αντιδράσει και δέχθηκε ακόμη δύο τέρματα στην επανάληψη. Παραμένει ψύχραιμος ο κόουτς, Μιχάι Τέχα και δηλώνει πως η ομάδα του θα βρει ξανά τον δρόμο της. Όσο για το μέλλον του, όλα παίζουν, αν και πρόσφατα γράφτηκε πως τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή διακοπή δεν κινδυνεύει. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο βασικότατος, Φρασινέσκου (Α, 12/2), ενώ δεν θα αγωνιστούν ούτε ο αναπληρωματικός Ονέα (Α, 2/0), όμως ούτε και ο βασικός Ράντου (Α, 10/0).

Από σπουδαίο «διπλό» επί γαλλικού εδάφους για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα προέρχεται η Κλουζ. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας παίζοντας από το 5′ με αριθμητικό πλεονέκτημα και από το 46′ με 11 εναντίον 9, επικράτησε με 1-0 της Ρεν με τέρμα του Ντεάκ στο 9′. Όσο για το πρωτάθλημα, τα κατάφερε κόντρα στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα. Με αλλαγές στη σύνθεση και ούσα άφαντη για περίπου 65 λεπτά, νίκησε με 2-0 εντός και αποσπάστηκε από τη Βιτορούλ. Στο 70′ ο Τραορέ έκανε το 1-0 για να έρθει στο 78′ ο Ομράνι να σημειώσει το 2ο γκολ για την ομάδα του Νταν Πετρέσκου. Ενόψει του σημερινού ματς αναμένονται κάποιες αλλαγές στους φιλοξενούμενους που έχουν τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη να ξεφύγουν και άλλο στη βαθμολογία. Εκτός θα είναι σίγουρα ο βασικός Πετελέου (Α, 12/0) που είναι τραυματίας.

Εκτίμηση
Η Κλουζ έχει αυτοπεποίθηση μετά τις δύο μεγάλες νίκες εντός και εκτός συνόρων. Συν τοις άλλοις είναι εξαιρετική και η παράδοση της κόντρα στην Πόλι Ιάσι. Έτσι ο συνδυασμός αυτός μας πείθει να κινηθούμε προς το «διπλό».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!