20:30 Royal Antwerp vs AZ Alkmaar UEFA Europa League Play-off Round Champ Path

Royal Antwerp
Ήταν καλύτερη συνολικά από την Άλκμααρ, αδικείται από το 1-1. Πήρε προβάδισμα στο 38′ και είχε δοκάρι για να πετύχει δεύτερο γκολ. Η κατάσταση άλλαξε μετά την αποβολή του Μπούτα (73′), δέχτηκε την ισοφάριση στο 82′. Όπως και να έχει, η ομάδα του Μπόλονι πέτυχε το εκτός έδρας γκολ και διατηρεί αυξημένες πιθανότητες για την παρθενική της πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως το ματς γίνεται στις Βρυξέλλες και όχι στη φυσική έδρα της Αντβέρπ, την οποία αναμένεται να ενισχύσουν 20.000 οπαδοί. Σε σχέση με το πρώτο ματς εξέτισε κι επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Σεκ (2/0), ενώ δεν υπολογίζεται ο αποβληθείς δεξιός μπακ Μπούτα (3/0). Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Πιους, Οπάρε και Ματέους.
AZ Alkmaar
Ικανοποιημένος πρέπει να αισθάνεται ο προπονητής Σλοτ από το 1-1 με την Αντβέρπ (το ματς έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Τβέντε κι όχι στη φυσική της έδρα). Η ομάδα του ήταν χειρότερη, βρέθηκε πίσω στο σκορ (38′) και σώθηκε από το δοκάρι, όμως ευτύχισε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα (73′), το οποίο αξιοποίησε ισοφαρίζοντας με τον Μποαντού (82′). Δέχτηκε για πρώτη φορά γκολ φέτος, παραμένοντας αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (4-4-0). Έχει αποσυντονιστεί, καθώς δεν αγωνίζεται στην έδρα της, λόγω της κατάρρευσης τμήματος της οροφής του γηπέδου. Αποχώρησαν οι Βεγίνοβιτς (Μ.), Γιόνσεν (Ε.), που δεν υπολογίζονταν, ενώ απέκτησε από την Αϊντχόφεν τον εξτρέμ Αμπουχλάλ, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Χωρίς σημαντικά προβλήματα.
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν απερίσπαστες για τη ρεβάνς, αφού δεν είχαν υποχρεώσεις στα πρωταθλήματά τους. Αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τριπλή από πλευράς σημείου, καταφεύγουμε στη λύση των 2-3 τερμάτων.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!