21:45 Rangers FC vs Legia Warszawa UEFA Europa League Play-off Round Champ Path

Rangers FC
Μετά το 0-0 στην Πολωνία, νίκησε με 1-0 στην έδρα της Σεντ Μίρεν την Κυριακή και συνεχίζει να ισοβαθμεί με την πρωτοπόρο Σέλτικ. Το παιχνίδι στην Πολωνία ήταν κλειστό, με λίγες φάσεις το 0-0 κρίνεται δίκαιο. Κλειστό ήταν και το ματς στο Πέισλι, παρά την πίεση δεν έβρισκε χώρους, αποδείχθηκε όμως ιδιαίτερα κυνική, πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ στο 59′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κροάτη αμυντικού Μπάρισιτς. Ο τεχνικός Τζέραρντ ποντάρει στη βοήθεια του κοινού στη ρεβάνς με τη Λέγκια, ήρθε όμως τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ για τραγούδια και συνθήματα ρατσιστικού και θρησκευτικού περιεχομένου, 3.000 καθίσματα θα μείνουν κενά. Ακόμα μία τιμωρία αυτή τη βδομάδα από την ΟΥΕΦΑ, οι Ρέιντζερς δεν θα πάρουν εισιτήρια στο επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι τους. Ο προπονητής των «Τζερς» ζήτησε ηρεμία και προπόνησε τους παίκτες του στα πέναλτι. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Σουηδός αμυντικός Φίλιπ Ελάντερ (1/0 πρωτάθλημα, 1/1 Λιγκ Καπ) και ο μέσος Γκρεγκ Ντόχερτι (4/0 Ευρώπη).
Legia Warszawa
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές ο τεχνικός των Πολωνών, Βούκοβιτς, αφού η ομάδα του δεν έχει δεχτεί γκολ στην Ευρώπη. Τόνισε ότι η Λέγκια ήταν καλύτερη στο β’ ημίχρονο στο ματς με τους Ρέιντζερς. Εννιά αλλαγές έκανε στην ομάδα που κατέβασε την Κυριακή στο πρωτάθλημα, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της νεοφώτιστης Λοτζ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει τελικά με 3-2. Ο Σεκούλσκι πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 4′ και το 60′ (με πέναλτι), ένα γκολ από τον Νάγκι στο 51′ και δύο από τον Νιεζγκόντα στο 72′ και το 81′ έδωσαν τη νίκη στη Λέγκια. Επιστρέφουν οι βασικοί στο ματς της Γλασκώβης, παραμένει τραυματίας ο Γάλλος επιθετικός Σανόγκο (1/0 Ευρώπη), ο Βούκοβιτς υπολογίζει και τον σκόρερ της ομάδας Καρλίτος (6/2 Ευρώπη). «Δεν έχω πει ότι υπάρχει πρόβλημα μαζί του, απλά ότι υπάρχει θέμα», τόνισε ο προπονητής της Λέγκια, σημειώνοντας: «Το ότι θα λείψουν 3.000 θεατές από τους Ρέιντζερς δεν θα είναι πρόβλημα γι αυτούς, έχω δει το Braveheart και περιμένω ανάλογο κλίμα!».
Εκτίμηση
Πολύ μικρή η απόδοση του άσου, φαβορί μεν οι Ρέιντζερς, αλλά η Λέγκια δεν έχει ακόμα δεχτεί γκολ στην Ευρώπη. Το πιθανό Under 2.5 είναι και αυτό μικρό σε απόδοση σε ένα παιχνίδι που δείχνει πολύ κλειστό. Το Χ ημίχρονο στο 2.12 δείχνει καλή επιλογή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!