21:45 Cukaricki Belgrade vs Molde FK UEFA Europa League Qualifying R2

Cukaricki Belgrade
Μπορεί να μην σκόραρε στην Νορβηγία πριν από μία εβδομάδα αλλά επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις της για το γεγονός ότι κατάφερε να αποσπάσει λευκή ισοπαλία. Εξάλλου είχε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κορυφαίος παίκτης ήταν ο Σέρβος τερματοφύλακας Μπέλιτς που έσωσε ουκ ολίγες φορές την ομάδα του. Η ίδια είχε από μία καλή ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο. Σήμερα βέβαια θα χρειαστεί να παρουσιαστεί πιο τολμηρή και με μεγαλύτερη ενέργεια στην επίθεση. Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει με δύο άνετες νίκες την Μπάναντς. Δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για την σημερινή αναμέτρηση. Πρέπει να σημειωθεί ότι σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια έως τώρα δεν έχει δεχθεί γκολ. Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο ενίοτε βασικός μέσος Μπιρμάντσεβιτς. Απέρριψε η διοίκηση πρόταση από σύλλογο των Η.Α.Ε για τον Γκανέζο μέσο Ογούσου.
Molde FK
Έβαλε μόνη της δύσκολα στον εαυτό της αναφορικά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο αποδείχθηκε αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Βέβαια τα εύσημα πηγαίνουν και στον αντίπαλο τερματοφύλακα που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την ΚΡ Ρέικιαβικ χάρη στο εντυπωσιακό εντός έδρας 7-1 στον πρώτο αγώνα. Δεν είχε υποχρεώσεις στο νορβηγικό πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο και προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +4 από τις Μπόντε Γκλιμτ και Οντ, έχοντας ωστόσο και δύο αγώνες περισσότερους. Σπάνια χάνει εντός 2019 αλλά όταν αυτό συμβαίνει είναι ως φιλοξενούμενη. Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Αντρέας Λίντε  και του αναπληρωματικού επιθετικού Άιρικ Ούλαντ Άντερσεν.
Εκτίμηση
Η Μόλντε παραμένει το φαβορί για την πρόκριση αλλά σίγουρα η Τσουκαρίτσκι θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερο θάρρος ως γηπεδούχος και δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνει την ζημιά στην αντίπαλό της. Δεν προκύπτει ξεκάθαρο σημείο πριν την σέντρα του αγώνα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!