22:00 Bayer Leverkusen vs Atlético Madrid UEFA Champions League

Bayer Leverkusen vs Atlético Madrid
Ελάχιστες οι φάσεις στο πρώτο ματς της Ατλέτικο με τη Λεβερκούζεν. Το γκολ θα έκρινε τα πάντα και αυτό ήρθε εν τέλει από τον Άλβαρο Μοράτα, που μπήκε στο 70’ και σκόραρε στο 78’. Μπορεί η Μπάγερ να κρατούσε στα ύψη το ρυθμό, εντούτοις δεν φάνηκε απειλητική μπροστά από την αντίπαλη εστία. Την ίδια στιγμή ούτε η Ατλέτικο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Μία φορά άφησε χώρους στους Ισπανούς η Μπάγερ και το πλήρωσε. Ο Μοράτα βρήκε δίχτυα στο 78’. Τσάμπα ήττα στην ουσία. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου νίκησε μόνο την Πάντερμπορν στο Κύπελλο. Το Σάββατο έχασε με 2-1 εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ. Αρκετά λάθη, μέτρια άμυνα και ο Πέτερ Μπος δεν είναι εύκολος στο να αλλάξει πιθανή κατρακύλα της ομάδας του. Ισοφάρισε με τον Φόλαντ στο 25’, αλλά από απροσεξία της αντίπαλης άμυνας. Μοιραίος στο τέλος ο Μπέιλι, που αποβλήθηκε ενώ είχε μπει στο 69’. Προβληματική η Μπάγερ. Τρεις ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν νικήσει, τότε κινδυνεύει ακόμα και η 3η θέση.
Αγωνιστικά Νέα:Δύο επιστροφές μέτρησε στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ η Μπάγερ. Οι Μπέιλι (ΜΕ, 1/0, 4/1) και Αράνγκις (ΑΜ, 2/0, 7/1) πήραν χρόνο συμμετοχής μετά από αρκετό καιρό και είναι έτοιμοι για τη μάχη με την Ατλέτικο. Ο δεύτερος σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Ο Μπέιλι δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την αποβολή. Χάνει ένα ακόμα παιχνίδι ο αρχηγός Λαρς Μπέντερ (Α, 2/0, 7/0), που είναι βασικός πυλώνας της άμυνας. Θα λείψει και με τη Βόλφσμπουργκ.
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Χραντέτσκι – Βάιζερ, Τα, Σ. Μπέντερ, Γουέντελ – Αράνγκις, Ντεμιρμπάι – Μπελαραμπί, Χάβερτς, Φόλαντ – Αλάριο
Ισοβαθμεί με τη Γιουβέντους στο 4ο όμιλο η Ατλέτικο μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Λεβερκούζεν. Το «τρίποντο», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αρκεί να επικρατήσει εντός της Λοκομοτίβ. Κόντρα στους Γερμανούς απλά αναδείχτηκε το φετινό της πρόβλημα που είναι πέραν της δημιουργίας φάσεων και το σκοράρισμα. Στην Ισπανία οι «κολτσονέρος», έρχονται από το δεύτερο σερί τους 1-1 σκορ, το οποίο αυτή τη φορά απέσπασαν στην έδρα της Σεβίλλης και το οποίο τους άφησε ικανοποιημένους. Στο πρώτο μέρος η Ατλέτικο έπαιξε αμυντικά αλλά δε γλύτωσε την παραβίαση της εστία της στο 28’. Στην επανάληψη όμως μπήκε δυνατά και αφού πρώτα ακυρώθηκε (σωστά) γκολ του Κόστα, ισοφάρισε με κεφαλιά του Μοράτα στο 60’. Έχασε την ευκαιρία για τη νίκη όταν στο 70’, όταν ο Κόστα έχασε πέναλτι. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά Νέα:
Τίποτα δεν άλλαξε στο ρεπορτάζ όσον αφορά στο κομμάτι των απουσιών. Οι «κολτσονέρος» πήγαν στη Γερμανία με 20μελή αποστολή, χωρίς τον Ζοάο Φέλιξ (Ε, 2/1, 9/2) που ξεκίνησε δειλά-δειλά προπονήσεις, τον Στέφαν Σάβιτς (Α, 2/1, 6/0) και τον Χοσέ Χιμένες (Α, 3/0, 8/0). Είναι πολύ πιθανό η αρχική ενδεκάδα να πάρει το σχήμα που είχε η Ατλέτικο στα τελειώματα του αγώνα με τη Σεβίλλη. Κόστα αντί Λέμαρ στην επίθεση, Αρίας αντί Τριπιέρ δεξιά στην άμυνα.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Όμπλακ – Αρίας, Φελίπε, Ερμόσο, Λοντί – Πάρτεϊ, Κόκε, Σαούλ, Κορέα – Μοράτα, Κόστα

Εκτίμηση
Υπό έντονη πίεση η Λεβερκούζεν. Δύσκολο εγχείρημα κόντρα στην Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι μπορεί να μη βγάζουν μάτια, εντούτοις είναι πιο σοβαροί, πιο μεθοδικοί. Η Μπάγερ δεν μας γεμίζει το μάτι. Ομάδα που σπάνια κάνει την υπέρβαση. Χαμηλό σκορ και μη ήττα της Ατλέτικο προβλέπουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!