22:00 FK Crvena Zvezda vs Tottenham UEFA Champions League

FK Crvena Zvezda vs Tottenham
Η Τότεναμ συνέτριψε 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο Λονδίνο για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρακτικά το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο τέταρτο, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με σκόρερ τους Κέιν (9΄) και Σον (44΄). Ο Νοτιοκορεάτης εξτρέμ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 44ο λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα από τους Λαμέλα (57΄) και Κέιν (72΄). Ο σερβικός σύλλογος έπαιξε πιο ελεύθερο στο δεύτερο μέρος και είχε τις δικές του ευκαιρίες για να πετύχει έστω το γκολ της τιμής αλλά δεν τα κατάφερε. Παραμένει πάντως στην 3η θέση, έχοντας ως πλεονέκτημα ότι έχει επικρατήσει του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Το προηγούμενο Σάββατο η ομάδα του Μιλόγεβιτς επιβλήθηκε 2-0 της Πρόλετερ στο Νόβι Σαντ χάρη σε τέρματα των Ματέο Γκαρσία (59΄) και Μποάκιε (82΄). Δυνατή η ενδεκάδα που παρέταξε ο Σέρβος τεχνικός και η ομάδα του παρέμεινε στην κορυφή και στο +6 από την Τσουκαρίτσκι. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γιάβορ Ιβάνιτσα.
Αγωνιστικά Νέα:Ο επιθετικός Μπεν (6/0, 7/6), ο εξτρέμ Γέβτοβιτς (3-0, 5/1) και ο δεξιός μπακ Γκάγιτς (0/0, 9/0) βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Στην αναμέτρηση του Λονδίνου απουσίαζε λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Μποάκιε (10/4, 5/1) αλλά πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Μακροχρόνια απών ο αμυντικός μέσος Γιόβιτσιτς (3/0, 1/1). Ο δεξιός μπακ Γκόμπελιτς (9/0, 5/1) και ο εξτρέμ Βουκάνοβιτς (9/1, 9/2) δεν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα λόγω μικροτραυματισμών και υπάρχει μικρή αμφιβολία για την συμμετοχή τους.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Μπόριαν – Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ζαντέρ– Γιόβαντσιτς, Κάνιας – Μ.Γκαρσία, Μάριν, Λα Πάρα – Μποάκιε
Η ευρεία νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα επέτρεψε στην Τότεναμ να βρεθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου, πάνω από τους Σέρβους. Με δεδομένο ότι η Μπάγερν δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στο γκρουπ, οι Λονδρέζοι θα αναζητήσουν την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τη νοκ άουτ φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ στο δεύτερο ματς με τον Αστέρα, αλλά και σε αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση εντός συνόρων παραμένει… προβληματική. Η Τότεναμ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Έβερτον, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις και εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ, γεγονός που δημιουργεί πίεση στους παίκτες και στον προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ακολουθεί το προσεχές Σάββατο ο εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Αγωνιστικά Νέα:Ο επιθετικός Κέιν (3/4, 10/6) δεν αγωνίστηκε εναντίον της Έβερτον, καθώς ήταν άρρωστος, ωστόσο υπολογίζεται. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο σέντερ μπακ Βερτόγκεν (3/0, 6/0), ο μεσοεπιθετικός Λαμέλα (3/1, 9/2) και ο τερματοφύλακας Γιορίς (2 συμμ., 7 συμμ.). Εκτός αποστολής έμειναν οι αμυντικοί Οριέ (2/0, 6/0), Γουόκερ – Πίτερς (0/0, 3/0) και οι μέσοι Γουίνκς (2/0, 10/0), Γουενιάμα (0/0, 2/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Γκαζανίγκα – Φόιτ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ρόουζ – Σισοκό, Ντομπελέ – Σον, Λο Σέλσο, Άλι – Κέιν
Εκτίμηση
Ο Ερυθρός Αστέρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο ως γηπεδούχος αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, όπως αποτυπώθηκε και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Η Τότεναμ θέλει ουσιαστικά να κάνει στο Βελιγράδι το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση, θα παραταχθεί με δυνατή ενδεκάδα και το διπλό είναι σε αξιοπρεπή απόδοση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!