22:00 Real Madrid vs Galatasaray SK UEFA Champions League

Real Madrid vs Galatasaray SK
Βρίσκεται στη 2η θέση του 1ου ομίλου μετά την πολύτιμη νίκη της μέσα στη Τουρκία επί της Γαλατά με 1-0. Η ομάδα του Ζιντάν πήγε με τη πλάτη στο τοίχο και κέρδισε λόγω της εξαιρετικής απόδοσης ιδίως του τερματοφύλακα Κουρτουά, ο οποίος στο 0-0 έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Ο Κρος στο 18’ πέτυχε το χρυσό γκολ ενώ μοιραίος παίκτης ήταν ο Μπενζεμά που έχασε πολλές ευκαιρίες. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μπέτις και σκάλωσε παραχωρώντας της 0-0 και χάνοντας μοναδική ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ήταν η πρώτη φορά που έμεινε χωρίς γκολ εντός σε πρωτάθλημα, μετά τον περασμένο Μάιο όπου και πάλι είχε φιλοξενήσει τη Μπέτις και είχε χάσει με 2-0. Η ομάδα του Ζιντάν κόλλησε στο 0-0 πρώτον διότι ήταν αναποτελεσματική και δεύτερον γιατί δεν είχε ούτε διάρκεια αλλά και ούτε ένταση στο παιχνίδι της. Δημιουργήθηκαν βέβαια οι φάσεις να σημειώσει γκολ (ιδίως στην αρχή και στο φινάλε) αλλά ταυτόχρονα είχε και πολλά κενά διαστήματα. Συνολικά δεν ικανοποίησε.
Αγωνιστικά Νέα:«Λέμε καλημέρα, καλησπέρα, με τον Μπέιλ. Τον θέλω στην ομάδα» είπε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου και εκτός των δημοσιογράφων, «γέλασαν» και τα… πόμολα στην αίθουσα. Σταθερά εκτός ο Γκάρεθ Μπέιλ (Ε, 1/0, 6/2), απόντες επίσης οι Χάμες Ροντρίγκες (Μ, 2/0, 7/1), Νάτσο (Α, 1/0, 2/0) και Ασένσιο (Ε.), κόπηκαν οι Βινίσιους (Ε, 3/0, 7/1), Οντριοθόλα (Α, 1/0, 4/0). Διαθέσιμοι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Τουρκία οι Λούκας Βάθκεθ (Μ, 2/0, 6/1) και Μοντρίτς (Μ, 1/0, 6/1).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Κουρτουά – Μεντί, Μιλιτάο, Ράμος, Καρβαχάλ – Κασεμίρο, Κρος, Μόντριτς – Λούκας Βάθκεθ, Αζάρ, Μπενζεμά
Παρέμεινε δίχως νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ η Γαλατά μετά το εντός έδρας 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Ρεάλ, αλλά ακόμα πιο άσχημο είναι το στατιστικό πως δεν έχει ούτε καν σκοράρει σε 3 έως τώρα παιχνίδια της στο θεσμό, με τα δύο μάλιστα από αυτά να είναι και εντός έδρας. Περιορισμένες πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης, ρεαλιστικός στόχος η 3η θέση που θα κριθεί κατά πολύ την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπριζ. Στο πρωτάθλημα, η «Τζιμ Μπομ» την Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ρίζεσπορ. Στο παιχνίδι αυτό τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στα πρώτα 20 λεπτά, με αυτογκόλ και πέναλτι. Πιο ισορροπημένο το ματς στην επανάληψη, όπου και οι 2 ομάδες είχαν από κάποιες καλές στιγμές. Τραγικά τα στατιστικά για τη Γαλατά σε εκτός έδρας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, δίχως νίκη στα 15 τελευταία, έχοντας δεχτεί γκολ στα 14 από αυτά. Ακολουθεί το Σάββατο το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την νεοφώτιστη Γκαζισεχίρ.
Αγωνιστικά Νέα:Με πρόβλημα στο σκοράρισμα αλλά και αμυντικές αδυναμίες παρουσιάζονται στο ξεκίνημα της σεζόν οι Τούρκοι, που διατηρούνται στο -3 από την κορυφή στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν τη συνεχή «γκρίνια» και από την πλευρά των οπαδών, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ήδη άσχημη εντύπωση για αρκετούς από τους βασικούς. «Φρέσκαρε» την ενδεκάδα του την Παρασκευή ο κόουτς Τερίμ, αλλά δύσκολα να προβεί σε δοκιμές σήμερα. Τραυματίας ο μπακ Οζμπαϊρακλί (1/0, 3/0), ανέτοιμος ο φορ Φαλκάο (2/0, 3/1).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-5-1): Μουσλέρα – Ναγκατόμο, Λουϊντάμα, Μαρκάο, Μαριάνο – Ν’ζονζί, Σέρι, Ντονκ, Μπελχαντά, Μπάμπελ – Αντόνε

Εκτίμηση
Εξαιρετικά δύσκολο να κολλήσει σε δεύτερο σερί ματς στο μηδέν η Ρεάλ από τη στιγμή που θέλει απαραιτήτως τη νίκη, για να νοιώσει ασφάλεια στον όμιλο. Οι Τούρκοι έχουν θέματα. Ηττήθηκαν στην έδρα τους, δύσκολο να αντέξουν στο «Μπερναμπέου».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!