22:00 Paris St. Germain vs Club Brugge UEFA Champions League

Paris St. Germain vs Club Brugge
«Γκέλα» λόγω υπεροψίας, αντίδραση και πρόκριση. Την Παρασκευή η Παρί αντιμετώπισε εκτός την – τότε ουραγό – Ντιζόν. Οι Παριζιάνοι πήγαν με αρκετές απουσίες και πολλή… αλαζονεία και το πλήρωσαν. Γνώρισαν μία αναπάντεχη ήττα με 2-1, παρότι προηγήθηκαν (Εμπαπέ 19’). Έφαγαν δύο γκολ (45’+6’, 48’) και δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αν και είχαν στη συνέχεια δύο δοκάρια και πάμπολλες ευκαιρίες. Βαθμολογικά αυτό το αποτέλεσμα ήταν ανώδυνο. Ψυχολογικά όμως, αποκάλυψε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στα αποδυτήρια, ανάμεσα στους παίκτες και τον Τούχελ. Απόψε θα προσπαθήσει ν’ αντιδράσει και για να εξιλεωθεί, αλλά και για να σιγουρέψει μαθηματικά από τώρα την πρόκριση στους «16». Η διαφορά της με την Κλαμπ Μπριζ δεν είναι τόσο μεγάλη όση φάνηκε στο υπέρ της 5-0 (Ικάρντι 7’, 63’, Εμπαπέ 61’, 79’ και 83’) του πρώτου αγώνα. Οι Φλαμανδοί «κατέρρευσαν» στο τελευταίο μισάωρο. Σήμερα όμως, θα είναι πιο… συγκεντρωμένοι, γι’ αυτό και η Παρί δεν πρέπει να τους υποτιμήσει.
Αγωνιστικά Νέα:Ο Τούχελ αρχίζει και θυμάται την περσινή κακή συνήθεια, να μην ανακοινώνει αποστολή την παραμονή, ειδικά στα εντός έδρας ματς. Θα λείψουν σίγουρα οι τραυματίες Μενιέ (Α, 6/0, 3/1) και Νεϊμάρ (Ε, 5/4, 0/0), που ούτε τώρα θα κάνει ντεμπούτο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Τιάγκο Σίλβα (Α, 10/0, 3/0), Βεράτι (Μ, 9/0, 3/0) και Ερέρα (Μ, 6/0, 3/0), που ξεκουράστηκαν την Παρασκευή, επιστρέφουν.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Νάβας – Μπέρνατ, Τιάγκο Σίλβα, Κιπεμπέ, Νταγκμπά – Μαρκίνιος, Βεράτι, Ερέρα ή Γκέιγ – Ντι Μαρία, Εμπαπέ, Ικάρντι.
«Προσγείωση» καθώς μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες στην φετινή διοργάνωση, αλλά και ένα γενικότερο αήττητο έξι αγώνων στο «φανταχτερό» Champions League, η Μπριζ έλαβε σκληρό μάθημα αποτελεσματικότητας από την «μεγάλη» Παρί (0-5). Η πρώτη φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις δεν αναιρεί βέβαια τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει, παραμένοντας άλλωστε στο κόλπο για την 3η θέση που αποτελεί και τον ρεαλιστικό στόχο, ενώ εντός συνόρων… προελαύνει! Την Παρασκευή επιβλήθηκε εύκολα της Κορτράικ (3-0) και βρίσκεται στο +6 από την δεύτερη Γάνδη, μετρώντας συνάμα τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Χωρίς άγχος βέβαια στο Παρίσι, όπου με οδηγό την πρόσφατη εμφάνιση στο «Μπερναμπέου» κόντρα στο έτερο φαβορί του ομίλου (Ρεάλ) θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα και να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα πριν δύο εβδομάδες. «Δεν μας επηρεάζει η βαριά ήττα, ήταν εντός προγράμματος. Αν φοβόμασταν, δεν θα ερχόμασταν» υπογράμμισε ο επιτυχημένος Κλεμάν.
Αγωνιστικά Νέα:Δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα. Χάνει δεύτερο σερί λόγω τιμωρίας ο αρχηγός και βασικότατος μέσος Φόρμερ (6/1, 10/1) ενώ δεν υπολογίζεται και ο βασικός πλάγιος αμυντικός Μάτα (7/0, 11/0). Αμφίβολος δίνεται ο βασικός στόπερ Ντέλι (7/1, 12/1), πιο θετικά τα νέα για τον βασικό επιθετικό Ντένις (7/3, 9/3) αν και την αποστολή ακολούθησαν 23 ποδοσφαιριστές λόγω των ερωτηματικών. Αλλάζει τον σχηματισμό ο Κλεμάν, καθώς αναμένεται να επιλέξει τρεις κεντρικούς αμυντικούς όπως και στον πρώτο αγώνα.
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Μινιολέ – Ντέλι, Μίτροβιτς, Μεχελε – Σομπόλ, Μπαλάντα, Ριτς, Βανάκεν, Ντιατά – Ντένις, Ταού

Εκτίμηση
Οι ορέξεις της Παρί θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Μετά τον πρώτο αγώνα, η Κλαμπ Μπριζ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη αμυντικά και φέτος μάλιστα επιδεικνύει αρετές στα μετόπισθεν. Άσος με under 3,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!