22:00 Lille OSC vs Chelsea FC UEFA Champions League

Lille OSC
Δυνατή εντός, αλλά όχι στην Ευρώπη. Η περσινή δευτεραθλήτρια Γαλλίας είναι μία από τις ομάδες που… μπερδεύουν. Τα πηγαίνει πολύ καλά και στο φετινό «Σαμπιονά». Το Σάββατο απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Νις στην Κυανή Ακτή. Βρέθηκε να χάνει στο 13’, ισοφάρισε στο 24’ με τον Αραούζο. Έτσι, παρέμεινε αήττητη για 4ο εγχώριο παιχνίδι, έχοντας μία μικρή διαφορά από την κορυφή. Θα ήθελε να κάνει και κάτι καλό στο Τσάμπιονς Λιγκ για ν’ αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που δεν μπόρεσε να πράξει στην πρεμιέρα. Κατώτερη των προσδοκιών, έχασε 3-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, χωρίς να προβάλει αντίσταση. Μάλιστα, θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερα γκολ. Το παράξενο είναι πως, ενώ εντός έδρας παρουσιάζεται πανίσχυρη στη Γαλλία (έχει μόλις μία ήττα στο 2019 και μετράει οχτώ σερί νίκες), στην Ευρώπη δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά. Τώρα, πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, γιατί αλλιώς, θα μείνει πολύ πίσω, στην υπόθεση πρόκριση.
Αγωνιστικά Νέα:Ο Κριστόφ Γκαλτιέ κάλεσε συνολικά 19 παίκτες. Πήρε μαζί του και τον 30χρονο Πιε (Α, 0/0, 1/0), που δεν τον υπολογίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος δεν έχει ουσιαστικές απουσίες. Λείπουν οι Τζαλό (Α, 0/0, 4/0), Τιάγκο Μαΐα (Μ, 0/0, 2/0) και Γουεά (Ε, 2/0), που όμως λείπουν εδώ και καιρό και δεν επηρεάζουν. Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς αυτούς.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Μενιόν – Μπράνταριτς, Γκαμπιέλ, Φόντε, Τσελίκ – Σάντσες, Τσέκα – Γιαζίσι, Ικονέ, Ρεμί ή Αραούζο – Οσιμέν.

Chelsea FC
Δεν ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι, καθώς ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη Βαλένθια. Θα μπορούσε να είχε πάρει έστω την ισοπαλία, αφού κέρδισε πέναλτι λίγο πριν από τη λήξη, όμως ο Μπάρκλι στάθηκε… μοιραίος, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στο πρωτάθλημα, οι Λονδρέζοι νίκησαν 2-0 εντός έδρας την Μπράιτον το Σάββατο, χάρη σε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Εναντίον της Λιλ, η Τσέλσι θα προσπαθήσει να «επανορθώσει» τη…. ζημιά της πρώτης αγωνιστικής, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας τα περιθώρια πρόκρισης θα στενέψουν σημαντικά για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ. Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον για την Πρέμιερ Λιγκ.
Αγωνιστικά Νέα:
Ο αμυντικός Ζουμά (1/0, 6/0) και ο σέντερ φορ Ζιρού (1/0, 3/0) ήταν άρρωστοι τις προηγούμενες μέρες, όμως επέστρεψαν στις προπονήσεις, όπως και ο προερχόμενος από τραυματισμό μέσος Καντέ (1/0, 3/1), οπότε απομένει στον Λάμπαρντ να αποφασίσει για τη χρησιμοποίησή τους. Παραμένουν εκτός δράσης, ο σέντερ μπακ Ρούντιγκερ (0/0, 1/0), ο αριστερός μπακ Έμερσον (0/0, 5/0) και ο μέσος Λόφτους – Τσικ, που δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν.

Πιθανή ενδεκάδα:(3-4-2-1): Κέπα – Κρίστενσεν, Ζουμά, Τομόρι – Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Αλόνσο – Γουίλιαν, Μάουντ – Άμπρααμ

Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες δεν είναι όσο σταθερές θα έπρεπε, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Μπορεί η πρόσφατη παράδοση της Λιλ με Άγγλους να δείχνει N/G, όμως αυτήν τη φορά είναι πολύ πιθανό το να βρουν και οι δύο ομάδες δίχτυα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!