22:00 Stade Rennais vs CFR Cluj UEFA Europa League

Βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ κι αν δεν νικήσει, θα πρέπει να ξεχάσει τα όνειρα για πρόκριση. Στο προηγούμενο έχασε 2-1 από τη Λάτσιο με ανατροπή. Eίναι αναγκασμένη να πιέσει, αλλά έτσι θα γίνει ευάλωτη ανασταλτικά, όπου έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζει προβλήματα. Την Κυριακή αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Μονακό. Βρέθηκε να χάνει στο 3’, «γύρισε» το παιχνίδι με γκολ των Μαουασά (12’) και Ουνού (48’), όμως ισοφαρίστηκε στο 56’ κι έχασε με γκολ στο 93′. Ήττα στο φινάλε και… γκρίνια. Αυτό που «πόνεσε» δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα, όσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Η άμυνά της έκανε συνεχόμενα παιδαριώδη λάθη. Αυτό το αποτέλεσμα όχι μόνο την κράτησε πολύ πίσω από τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά πλέον τη βάζει και σε… μπελάδες, αφού απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τις δύο ομάδες που υποβιβάζονται απ’ ευθείας. Όπως είναι φυσικό, αυτή η πορεία έχει φέρει δυσφορία κι αρκετή πίεση από την εξέδρα, αφού η περσινή Κυπελλούχος Γαλλίας είχε πολλές φιλοδοξίες πριν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.
Αγωνιστικά Νέα:Υπάρχουν αλλαγές στην αποστολή. Νέος απόντας είναι ο Γκρενιέ (Μ, 9/1, 2/0), που πληρώνει το… μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων. Παραμένουν εκτός ο βασικός Μαρτάν (Μ, 6/1, 2/0) και οι αναπληρωματικοί Μπόι (Α, 2/0, 0/0) και Τε (Ε, 4/0, 2/0). Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Μεντί (Τ, 6/0, 2/0), Ραφίνια (Ε, 5/0, 2/0), Ντελ Καστίγιο (ε, 5/1, 1/0), που δεν έπαιξαν στο Πριγκιπάτο. Κλήθηκαν και οι Γκιτάν (Μ, 1/0, 0/0) και Γκμποό (Μ, 1/0, 0/0), που ουσιαστικά δεν υπολογίζονται.
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Μεντί – Γκναγκόν, Μορέλ, Ντα Σίλβα – Τραορέ, Μπουριζό, Λέα Σιλικί, Καμαβινγκά, Μαουασά – Νιάνγκ, Ουνού ή Ραφίνια.
Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε στο «Σέλτικ Παρκ». Ηττήθηκε με 2-0 από τους Κέλτες σε ένα ματς, όπου η εμφάνιση της ήταν προβληματική σε όλους τους τομείς. Έβγαλε κόπωση από τα συνεχόμενα ματς και ταξίδια με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει ούτε στο 1-0 του 20′, αλλά και ούτε και στο 2-0 του 59′ με συνέπεια να γνωρίσει φυσιολογικά την ήττα. Όσο για το πρωτάθλημα, η διακοπή τη βοήθησε. Παρουσιάστηκε «φρέσκια» στο ντέρμπι με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα και επέστρεψε στις επιτυχίες. Επικράτησε 2-0 της αντιπάλου της και έτσι είναι πάλι μόνη στην κορυφή του ρουμανικού πρωταθλήματος στο +2 από τη Βιτορούλ και στο +4 από την αντίπαλο της. Άνοιξε το σκορ στο 70′ με τον Λασίνα Τραορέ για να έρθει στο 78′ ο συνήθης ύποπτος της φετινής σεζόν, Ομρανί να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Συνεχίζει ο Νταν Πετρέσκου στο τιμόνι της, παρότι τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί σοβαρού ενδιαφέροντος από την Ντινάμο Μόσχας.
Αγωνιστικά Νέα:Σε ακόμη ένα ματς ο Νταν Πετρέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό, Ιονούτ Πετελέου (Α, 1/0, 12/0) που είναι τραυματίας. Από κει και πέρα στην ευρωπαϊκή λίστα δεν βρίσκονται οι Βάτκα (Τ, 0/0, 4/0), Βινίσιους (Α, 6/0, 4/1), Μουρεσάν (Α, 3/0, 7/0), Σιλά (Μ, 1/0, 4/0), Ίτου (Μ, 0/0, 13/2), Περέιρα (Μ, 2/0, 10/1), Μάιλατ (Μ, 1/0, 1/0), Κοστάκε (Μ-Ε, 1/0, 13/3) και Τουκουντεάν (Ε, 5/1, 3/1).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Αρλάουσκις – Σούσιτς, Μπούρτσα, Μπολί, Καμόρα – Μπορντέιανου, Τζόκοβιτς, Κούλιο – Ντεάκ, Ρονδόν, Ομρανί.

Εκτίμηση
Η Ρεν θα παίξει τα «ρέστα» της, η Κλουζ θα κλειστεί πίσω και θα επιδιώξει να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που κάνει αρκετά καλά. Αμφότερες είναι ευάλωτες στα «μετόπισθεν», γι’ αυτό και θεωρείται πιθανό το να υπάρξει G/G, που πληρώνει σχετικά καλά.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!