22:00 Trabzonspor vs FK Krasnodar UEFA Europa League

Πολύ καλή εμφάνιση από την Τραμπζονσπόρ στο προηγούμενο παιχνίδι της για το Γιουρόπα όπου αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Βασιλεία, με τις 2 ομάδες να έχουν ευκαιρίες να «κλέψουν» το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’, οι γηπεδούχοι όμως έφτασαν στην ανατροπή με τέρματα στο 26’ και στο 78’, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 80’. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα οι Τούρκοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση και πήραν εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της νεοφώτιστης Γκαζιαντέπ. Εξαιρετικό ξεκίνημα με 2 τέρματα στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους που είχαν τις σημαντικότερες φάσεις και μείωσαν στο 54’. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν καλύτεροι και με 2 «μαζεμένα» τέρματα στο 76’ και στο 81’ «καθάρισαν» το ματς. Ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ.
Αγωνιστικά Νέα:Μόλις μία ήττα έχει φέτος στο πρωτάθλημα η ομάδα της Τραπεζούντας και δείχνει πως είναι ικανή για την υπέρβαση. Διαθέτει ποιότητα και ταλέντο σε όλες τις γραμμές αν και αμυντικά είναι ασταθής. Το χρέος της πλέον είναι το μικρότερο της τελευταίας 10ετίας και αυτό γεμίζει ακόμα περισσότερα «χαμόγελα». Στα αγωνιστικά, πάντα εκτός ο εξτρέμ Ομούρ (4/0, 2/1) και ο φορ Εκουμπάν (4/4, 3/1), προπονήθηκε αλλά θα προφυλαχτεί ο χαφ Μίκελ (5/0, 6/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-5-1): Τσακίρ – Νόβακ, Χοσεϊνί, Κάμπι, Περέιρα – Σόσα, Παρμάκ, Βακαέμε, Αντβιτζάι, Κορέξι – Σέρλοτ
Δύο σερί ήττες μετρά στον όμιλο η Κράσνονταρ, η οποία μετά το βαρύ 5-0 της πρεμιέρας από τη Βασιλεία δεν τα κατάφερε ούτε στο εντός έδρας ματς με τη Χετάφε των αρκετών αλλαγών. Έχασε με 2-1 από τους Ισπανούς που προηγήθηκαν στο 35′ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 61′. Μείωσε στο 69′ ο Άρι για τους Ρώσους, ωστόσο η Κράσνονταρ δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, παρότι στο 81′ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Όσο για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Μουράντ Μουσάεφ άφησε δύο βαθμούς στη Μόσχα. Έμεινε στο 1-1 με την προβληματική, Ντινάμο Μόσχας σε ένα ματς, όπου αιφνιδιάστηκε από την αντίπαλο της και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3′. Ισοφάρισε με τον Μαρτίνοβιτς στο 35′ και στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους Μοσχοβίτες, ενδεχομένως, να αξίζουν κάτι περισσότερο. Να σημειωθεί πως στον πάγκο σε ακόμη ένα ματς θα κάθεται ο Ματβέεφ και όχι ο Μουσάεφ, λόγω του γνωστού θέματος με το δίπλωμα προπονητικής.
Αγωνιστικά Νέα:Σε ακόμη ένα ματς έχει αρκετά προβλήματα. Εκτός παραμένουν οι λογιζόμενοι για βασικοί Κλάεσον (Μ-Ε, 29/12 πέρσι), Γκαζίνσκι (Μ, 28/2 πέρσι) και Καμπελά (Μ-Ε, 3/0, 2/0). Επίσης δεν υπολογίζονται οι βασικοί Βάντερσον (Μ-Ε, 5/0, 9/2), Ιγκνατίεφ (Ε, 4/0, 9/3) και Σκόπιντσεφ (Α, 1/0, 3/1). Βέβαια, υπάρχουν και επιστροφές εν συγκρίσει με το πρωτάθλημα και αυτοί είναι οι Κάιο (Μ, 0/0, 2/0) και Ραμίρες (Α, 5/0, 10/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-5-1): Σαφόνοφ – Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Σπάγιτς, Ραμίρες – Σουλεϊμάνοφ, Βιλένα, Φιόλουσον, Όλσον, Ναμλί – Μπεργκ.
Εκτίμηση
Έτσι όπως είναι τα πράγματα έως τώρα αμφότερες σήμερα χρειάζονται τη νίκη για να διατηρηθούν στο «παιχνίδι» της πρόκρισης. Ομάδες με ίδια χαρακτηριστικά και με αμυντικές αδυναμίες, αλλά επιθετικά αρέσκονται στο να σκοράρουν. Πάμε με τα γκολ και το απλό Over (1.72).

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!