Μέρα αποχής ή είσπραξης?

Καλημέρα σε όλους του φίλους μας,

Εχθές η στήλη έφτασε μια ανάσα απο το ταμείο των 1.945,13€ (ΔΕΣ ΕΔΩ) αλλά η Μάντσεστερ για ακόμα μια φορά μας χάλασε τα σχέδια …

Για σήμερα η μέρα έχει πολύ λίγα παιχνίδια αλλά κάποια με αρκετό ενδιαφέρον.Έτσι αποφάσισα αφού οι πλείστοι θα απέχουν στοιχηματικά να ασχοληθώ εγώ αφού στην Σκανδιναβία υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια.

Στις 20:00 Mάλμε – ΑΙΚ. Oι δύο ομάδες παίζουν ουσιαστικά σήμερα το Ευρωπαϊκό εισιτήριο δυο στροφές πριν το φινάλε και με προυποθέσεις τον τίτλο. Η Μάλμε έρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη στην έδρα της απέναντι στην Ελβετική Λουγκάνο όπου και κέρδισε με 2-1 στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττα απέναντι στην υπερφορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Χάμαρμπι με 2-0. Η ΑΙΚ στα 7 τελευταία έχει 5 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα από την Χάμαρμπι. Θα πιέσει την Μάλμε που έρχεται και από παιχνίδι την Πέμπτη και θα προσπαθήσει να σκοράρει.Η Μάλμε θα κληθεί να διαχειριστεί την έδρα της και να φύγει με τους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσει στην τρίτη θέση. Επιλογή στο g/g +over 2,5 σε  εκπληκτική απόδοση 2.55. Μπορεί να είναι λίγο πιο σοβαρή αμυντικά η Μάλμε αλλά η ΑΙΚ σε πιθανή ισοβαθμία χάνει στα γκολ από την Μάλμε οπότε θα επιτεθεί.

Επίσης στις 20:00 στην Σουηδία Τζουγκάρτεν – Έρεμπρο. Για τους πρωτοπόρους της κούρσας του τίτλου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η Έρεμπρο σώθηκε δεν έχει στόχους και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Η Τζουγκάρτεν δεν ανοίγει γενικά τα παιχνίδια της και κινητέ στο όριο 1 με 3 γκολ συνήθως. Η Έρεμπρό παίζει πιο επιθετικά σκοράρει με συνέπεια αλλά και δέχεται γκολ με την ίδια συνέπεια. Είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι για την γηπεδούχο αλλά επείδη οι φιλοξενούμενοι θα παίζουν χωρίς άγχος πιστεύουμε ότι θα δούμε και εδώ γκολ.Το σύνολο 3-4 γκολ καλύπτει πολλά σενάρια ακόμα και να μην σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα.

Τέλος θα κλείσουμε με ακόμα ένα παιχνίδι απο την Σουηδία ELFSBORG v IFK GOTEBORG.Μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως αυτό δεν τους κάνει αδιάφορους επιθετικά..και εδω 3-4 γκολ αφού θα παίξουν χωρίς σκοπιμότητες .

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!