Μοναδική ευκαιρία…

Καλημέρα Katenatsiotes,

Σήμερα γιορτάζουμε την Εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου και στοιχηματικά το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό.Εμείς θα πάμε με μια τετράδα αφού δεν μπορούμε να απέχουμε…

Ξεκάθαρο φαβορί η εκ των πρωτοπόρων Μιέλμπι, εδώ που έφτασε θα πρέπει να θέλει να αυτοκτονήσει για να μην κερδίσει. Η Συριάνσκα θα παλέψει, αλλά ήδη ετοιμάζεται για τη Γ’ Κατηγορία.

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να παραμείνει ζωντανή στη “μάχη” του τίτλου θα παίξει η επιθετική Μπόντο, απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Μπραν. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στο Χ και over 1,5.

Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από έναν απαιτητικό αγώνα στο Μπακού, ενώ πηγαίνει στη Λάρνακα με σημαντικές απουσίες. Συν τοις άλλοις παρουσιάστηκαν στην ομάδα κρούσματα απειθαρχίας. Η Νέα Σαλαμίνα έρχεται από το 2/2 και θέλει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες, ώστε να πάρει κάτι από τον ΑΠΟΕΛ έπειτα από 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση ο ΑΠΟΕΛ και θα πάμε με το διπλό και over 1,5.

Την επιστροφή στις επιτυχίες θα επιζητήσει η Ορχους, η οποία διαθέτει καλή ομάδα, εντούτοις δεν αποφεύγει τα αμυντικά λάθη. Αυτά της στοίχισαν στο τελευταίο με τη Σίλκεμποργκ, ενώ επιθετικά τα πήγε περίφημα. Η Κοπεγχάγη έρχεται από ευρωπαϊκό ματς, θα υπάρχει κούραση, κάνει γενικώς λάθη, έχει όμως αρκετές λύσεις στην επίθεση για αυτό και η κάλυψη στο Χ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!